Zalim İstanbul 11. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Agah Nedim için herkesi seferber ediyor!

Yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkan Zalim İstanbul dizisinde ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Cemre’nin, Nedim’i kaçırışı köşkte taş taş üstünde bırakmıyor. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Zalim İstanbul 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2019, 23:47 Güncelleme 09 Eylül 2019, 23:47
Zalim İstanbul 11. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Agah Nedim için herkesi seferber ediyor!

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Zalim İstanbul'un yeni bölümünde köşkte ortalık iyice karışıyor. Heyecan dolu yeni sezon ilk bölümde Nedim'in kaçırılışı herkesin hayatını etkiliyor. Sezonun ilk bölümünün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Zalim İstanbul 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemre'nin, Nedim'i kaçırışı köşkte taş taş üstünde bırakmaz. Agah yeğeninden bir haber alabilmek için memleket dahil çalınmadık kapı bırakmaz. Seher kızının da derdinin de peşindedir.

Ceren annesini yanına çekmek için mağduriyetini son damlasına kadar kullanır. Seher ise eti tırnaktan ayırmamaya kararlıdır ta ki Neriman kozunu oynayana kadar. Seher şimdi hem kızlarının bağını hem de sırrını korumak zorundadır.

Şeniz, Cemre ve Nedim'i herkesten önce bulmak için elindeki tüm imkanları kullanır. Tabii bu arada Cenk'e yakalandığının farkında değildir. Cenk annesinden bir adım öne geçtiğinde ise artık hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.