Çukur'da İdris Koçovalı ölecek mi? Şok detay! 2019 Çukur 3. sezon ne zaman başlayacak?

Çukur'un yeni sezonu için geri sayım başladı. Show TV'de ekranlara gelen Çukur'un 3. sezonunda neler olacağı merak ediliyor. Sezon finalinda Yamaç ile İdris Koçovalı'yı karşı karşıya getiren Yücel'in hain planı işleyecek mi? Son sahnede çıkan silah sesi ile kimin öleceği konuşuluyordu. Çıkan o fotoğraf İdris'in ölüp ölmeyeceğini merak ettirdi. Peki, Çukur 3. sezon ne zaman başlayacak?

Giriş Tarihi 07 Eylül 2019, 17:12 Güncelleme 07 Eylül 2019, 17:12
Çukur’da İdris Koçovalı ölecek mi? Şok detay! 2019 Çukur 3. sezon ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Çukur'un 3. sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dizinin yeni sezon çekimleri başlarken yeni sezon kadrosu da şekillenmeye başladı. Öte yandan sezon finalinda Yücel'in hain planı sonrası Yamaç ile İdris karşı karşıya kalmış ikilinin silahından birisi patlamıştı. Bu gelişmelerin ardından kimin öleceği merak ediliyor. Peki, Çukur'da İdris Koçovalı mı, Yamaç mı ölecek? 2019 Çukur 3. sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

ÇUKUR 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çukur dizisinin yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. İlerleyen günlerde dizinin yeni sezon fragmanının yayınlanması ve böylelikle 3. sezon tarihinin açıklanması bekleniyor. Eylül ayının ortalarında ya da sonunda dizinin yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

İDRİS KOÇOVALI ÖLECEK Mİ?

Dizide Yamaç karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli'nin sosyal medya hesabından yaptığı "Çukur 3. sezon" paylaşımı, dizide İdris'in vurulacağı iddialarını gündeme getirdi. Ancak fragman henüz yayınlanmadığı için detaylar bilinmiyor. Kimin öleceğine dair merak edilen sorular yeni sezonda belli olacak.

DAMLA SÖNMEZ ÇUKUR'A KATILDI

Ünlü oyuncu Damla Sönmez Çukur dizisinin kadrosuna katıldı. 3'üncü sezondan itibaren dizide rol alacak oyuncunun Baykal'ın kızı 'Efsun' karakterine hayat vereceği öğrenildi.

AYÇA AYŞİN TURAN, ÇUKUR'DA

Hakan: Muhafız dizisinde kamera karşısına geçen Ayça Ayşin Turan'ın yeni sezonda Çukur kadrosunda yer alacağı iddia edildi. Ayça Ayşin Turan'ın, 2'nci sezonda diziye veda eden Dilan Çiçek Deniz'in yerine geçeceği konuşuluyor.

ÇUKUR SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Mahallenin gençlerini karşısına toplayan Yamaç, Çukur'u kapatmasının nedeninin herkesi korumak olduğunu söylüyor. Çukur'un gençlerinden Yücel'i bulmak için yardım isteyen Yamaç gençleri gaza getirmek için konuşma yapıyor. İstediği cevabı alan Yamaç herkese ihtiyacı olduğunu söylüyor. Görevi alan Çukur'un gençleri ise İstanbul'un sokaklarına dağılıyor.

Hastaneden çıkıp Celasun ve Meke'yi görmeye gelen Karaca sürprizi ile beraber geliyor. Güzel haberi duyan Meke, Akın'ı cezaevinden alacağını söyleyince Celasun işi dalgaya vuruyor. Kısa bir eğlence sonrası Çukur dövmesi dikkatini çeken Karaca, Celasun ve Meke'ye dövmenin anlamını soruyor.

Çukur gençlerinin evinin yakınına kadar geldiğini gören Yücel köşeye sıkışmaya başlayınca Azer'i çağırıp tarihi öne alıyor. Herkesi karşısına diken Azer, Koçovalıları İstanbul'dan sürmek için yardım arıyor. İstediği karşılığı alamayan Azer, Koçovalıların yaptığı infazları öne sürüp kimsenin ses çıkarmadığını söylüyor. Kendine karşı gelen adama sözünü geçiremeyen Azer en sonunda dayanmayıp saldırıyor.

Akın'ın eve dönmesi ile Koçovalıların evinde bayram havası yaşanıyor. Akın'ın dönmesine çok sevinen Ayşe oğlunun yanına gidince duyduklarına şaşırıyor. İdris'in kendisi için hiçbir şey yapmadığını söyleyen Akın sinirlenmeye başlıyor. Kendisini sadece Kahraman'ın anladığını söyleyen Akın sonunda istedikleri gibi biri olduğunu anlatıyor.

Koçovalıları kardeşler İstanbul'un abilerinin ve Azer'in karşısına çıkıyor. Sözcü olarak seçilen Timsah, Çukur'un İstanbul geneline yayılmasının kendilerini rahatsız ettiğini söylüyor. Sözü Timsah'tan alan Yamaç geri adam atmıyor. Nejat ve Sedat'ın ölümüne değinen Timsah ses çıkarmadıklarını ama Azer'in kardeşi ile okun yaydan çıktığını söylüyor. Abilerin aldığı kararı aldığı açıklayan Timsah, Koçovalılara sabah sekize kadar zaman veriyor.