Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ilk bölüm 2. fragmanı: Bugün bir kadın daha öldürüldü! Sen Anlat Karadeniz'de hesap zamanı!

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ilk bölümüyle Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'de heyecan yine dorukta! Tahir son anda Nefes’i hastaneye yetiştirmeyi başarır. Hem Nefes’ini hem de doğacak çocuğunu kaybetme korkusuyla çılgına dönen Tahir, Genco’dan hesap sormaya gittiğinde hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır. İşte Sen Anlat Karadeniz 54. yeni bölümden ipuçları...

Giriş Tarihi 03 Eylül 2019, 10:51 Güncelleme 03 Eylül 2019, 11:05
Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ilk bölüm 2. fragmanı: Bugün bir kadın daha öldürüldü! Sen Anlat Karadeniz’de hesap zamanı!

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz 54. yeni bölüm 4 Eylül Çarşamba akşamı Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Masal kaldığı yerden devam ediyor. Nefes ve Tahir'in büyük aşkı zorlu sınavların üstesinden gelebildi mi? İşte Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ilk bölümden ipuçları...

SEN ANLAT KARADENİZ 54. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 54. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 54. YENİ BÖLÜM'DE NELER OLACAK?

Tahir son anda Nefes'i hastaneye yetiştirmeyi başarır. Hem Nefes'ini hem de doğacak çocuğunu kaybetme korkusuyla çılgına döner Tahir. Bunun tek sorumlusu olan Genco'dan hesap sormaya gittiğinde hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır.

Genco'nun yıllar önce canını yaktığı genç bir kız Nefeslere sığınır. Artık Genco yaptıklarının cezasını çekecektir.