Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlıyor? 2019 Bir Zamanlar Çukurova 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Atv'de Bir Zamanlar Çukurova rüzgarı esmeye devam ediyor. 35'inci bölümüyle sezon finali yapan dizinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir izleyici kitlesine sahip dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 30 Ağustos 2019, 20:33 Güncelleme 30 Ağustos 2019, 20:33
Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlıyor? 2019 Bir Zamanlar Çukurova 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova'da yeni sezon heyecanı başladı. Dizilerin yeni sezon tarihlerinin açıklanması ile birlikte en çok merak edilenler arasında Bir Zamanlar Çukurova yer aldı. Züleyha ile Yılmaz'ın aşkını konu edienen Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezon tarihi ile ilgili araştırmaları hız kazandı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlıyor? 2019 Bir Zamanlar Çukurova 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte cevaplar...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ SEZON NE ZAMAN?

Atv'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın henüz yeni sezon tarihi belli olmadı. Dizinin önümüzdeki günlerde yeni sezon tanıtımının paylaşılması ve 2. sezon tarihinin belli olması bekleniyor. Tahminlere göre Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona Eylül ayı gibi başlayacak. Resmi olarak tarih belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Nihayet düğün günü gelmiştir! Müjgan telli duvaklı gelin olur! Düğün öncesinde Yılmaz ve Demir karşılaşır. Yine silahlar çekilir. Demir'in silahı bırakması gerektiğini konuşmak için Hünkar'a giden Fekeli, onu da düğüne davet eder.

KONAKTA İŞLER ÇIĞIRINDAN ÇIKIYOR

Züleyha'nın hamileliği tüm sırların da ortaya çıkmasını tetikleyecektir. Demir en başından bu yana tüm yalanlardan haberdar olduğunu itiraf eder! Züleyha'yı iffetsizlikle suçlar! Saniye ve Gaffur cephesinde de savaş devam etmektedir.

GAFFUR'UN ZULASI ORTAYA ÇIKIYOR

Saniye Gaffur'u evden atar. Konağın bahçesindeki duvar yıktırılınca, Gaffur'un zulası ortaya çıkar ve zulada sakladığı sahte kimlikler ile Züleyha'nın mektubu Yılmaz'ın eline geçer. Tüm karmaşaya rağmen düğün gerçekleşir.

HÜNKAR VE FEKELİ DÜĞÜNE KATILIYOR

Hünkar, Fekeli ile yan yana düğüne katılır. Müjgan mutlu, Yılmaz ise şaşkındır! Düğüne katılan İstanbul'dan gelen misafirler herkesi bir geceliğine bile olsa, güzel şeylere yaşamaya inandıracaktır.

Züleyha, artık hayatına o konakta devam etmek zorunda kalacağını düşünürken, Yılmaz da aklından Züleyha'yı tamamen çıkarmaya çalışır.