Müge Anlı yeni sezon fragmanı yayınlandı! 2019 Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor?

Müge Anlı ne zaman başlıyor? sorusu yanıt buldu. Ekranların sevilen ismi Müge Anlı, atv ekranlarında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezon fragmanı yayınlandı ve yayın tarihi belli oldu. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? Yeni sezon ne zaman? İşte Müge Anlı yeni sezon fragmanı...

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2019, 10:49 Güncelleme 29 Ağustos 2019, 10:49
Müge Anlı yeni sezon fragmanı yayınlandı! 2019 Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? Uzun yıllardır atv ekranlarında faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı ve ekibi yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. 2286'ıncı bölümüyle sezon finali yapan Müge Anlı'nın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? İşte Müge Anlı yeni sezon fragmanı...

MÜGE ANLI YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yayınlanan fragmanda Müge Anlı'nın ne zaman başlayacağı konusunda resmi açıklama geldi. Buna göre, Müge Anlı yeni sezonuyla 2 Eylül'den itibaren atv'de izleyicisiyle buluşacak.

İşte Müge Anlı yeni sezon fragmanı:

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 46 yaşındadır. Sevilen gazeteci Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Lisansüstü eğitimini Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaparak tamamlamıştır.

Müge Anlı, Televizyon kariyerine magazin dalında giriş yapmıştır. İlk yapımına Kanal D ekranlarında başlamış, magazin camiasının bilindik ismi Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını yapmıştır. Sadece magazin üzerine kurulu olan ve sevilerek izlenen programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Anlı, beğeni toplayan programın ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yapmıştır.

Dobra Dobra programı ile birlikte edindiği sunuculuk tecrübesini farklı alanlara taşımak isteyen güzel sunucu, Atv ekranında tek başına üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hayata geçirmiştir. Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini de kullanan Anlı, programında yakınlarını arayan insanları ve faili meçhul cinayetleri konu olarak ele aldı. Birçok cinayeti programı aracılığıyla aydınlatmayı başaran güzel sunucu, bu programa gündüz kuşağında devam etmektedir. Bunların dışında 2010 yılında 'Film Gibi' ve Müge Anlı ile Mektubunuz var programlarını da hayata geçirmiştir.

ATV'de yayınlanan programındaki dobra konuşmaları ile dikkat çekmektedir.