Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bomba transferler! 2019 EDHO 5. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonuna geri sayım başladı. Atv'de ekranlara gelen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna üç yeni isim katıldı. Şimdi ise yeni sezon fragmanı bekleniyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezon ne zaman başlayacak? EDHO yeni sezon oyuncuları kimler?

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2019, 17:07 Güncelleme 29 Ağustos 2019, 17:07
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a bomba transferler! 2019 EDHO 5. yeni sezon ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. yeni sezon merakla bekleniyor. Yeni karakterlerle 5. sezona bomba gibi hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda araştırmalar sürüyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezon ne zaman başlayacak? EDHO yeni sezon oyuncuları kimler? İşte konu ile ilgili merak edilenler...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandığında yeni sezon tarihi de belli olacak. Dizinin eylül-ekim ayı gibi başlaması bekleniyor.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Sabina Toziya gibi ünlü isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz rüzgarı esmeye devam ediyor. Dizi, beşinci sezonu ile izleyiciye merhaba diyecek.

Ekip, Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Selda Alkor'un yanı sıra, güzel oyuncu Naz Elmas ve başarılı oyuncu Burak Sergen'i kadrosuna kattı. Yeni sezona sürpriz karakterlerle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yine adından söz ettirecek.

NAZ ELMAS KİMDİR?

Naz Elmas 16 Haziran 1983 tarihinnde İstanbul'da dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Açelya Elmas'ın kardeşidir. Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırdı. G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri'nin sekreterini canlandırdı. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırdı. 2007 yılında El Gibi adlı dizide oynamıştır.

Televizyon reklamlarında da oyunculuk sergileyen Naz Elmas, Doktorlar dizisinde "Eylül" Karakterini canlandırmıştır. Birçok dizi projesinde yer alan oyuncu, atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile izleyici karşısına çıkacak.

SELDA ALKOR KİMDİR?

Selda Alkor, 3 Ocak 1943 tarihinde Konya'da dünyaya geldi. 1965 yılında Ses Dergisinin açtığı yarışmada birinci olarak sinemaya başladı. İlk filmi 1965 yılında çekilen "Cumartesi Senin Pazar Benim" adlı ve Fikret Hakan, Tanju Gürsu, Altan Günbay ile birlikte oynadığı filmdir. Tanju Gürsu ile birlikte rol aldıkları Üçüncü filmi 'Çiçekçi Kız'la artık Türkiye çapında tanınıyordu. Sonra Kartal Tibet'le 'Senede Bir Gün', Fikret Hakan'la 'Buzlar Çözülmeden' filmlerinde oynadı.

Birçok film ve dizi projesinde yer alan ünlü oyuncu, atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile sevenleriyle buluşacak.

BURAK SERGEN KİMDİR?

Burak Sergen, 9 Şubat 1961 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 1984 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı.1985 yılında mezun olunca Ankara Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Polis radyosunun kurulduğu dönemlerde ve daha sonra Radio Contact'ta kendi programını hazırlayıp sunmuştur.

Birçok televizyon ve sinema filmlerinde oynadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır.

Dostlarının birer birer ölümüne şahit olan Hurşit'in hamlesi, Zeki'nin planını sekteye uğratacaktır. Tahsin'in ihanetinin ortaya çıkmasıyla asıl düşmanına bir adım daha yaklaştığını düşünen Çakırbeylileri kötü bir sürpriz beklemektedir.

Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman salmıştır.

Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirir.

Yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.