Burak Özçivit'ten flaş paylaşım! Diriliş Osman ne zaman başlayacak? 2019 Diriliş Osman fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Osman için geri sayım başladı. Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak yeni sezonda Diriliş Osman adıyla izleyiciyle buluşacak dizinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Osman Gazi'nin hikayesini anlatacak dizi yeni sezondan itibaren atv ekranlarında olacak. Peki, Diriliş Osman ne zaman başlayacak? 2019 Diriliş Osman fragmanı yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2019, 16:33 Güncelleme 29 Ağustos 2019, 16:33
Burak Özçivit’ten flaş paylaşım! Diriliş Osman ne zaman başlayacak? 2019 Diriliş Osman fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Diriliş Osman ne zaman başlayacak? 5 sezondur ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak izleyici karşısına çıkacak Diriliş Osman'ın yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Fenomen dizileri seyirciyle buluşturan atv'de Diriliş Osman rüzgarı esecek. Osman Gazi karakterine hayat verecek Burak Özçivit sosyal medya hesabından flaş paylaşımda bulundu. Peki, Diriliş Osman ne zaman başlayacak? 2019 Diriliş Osman fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman yeni sezondan itibaren atv'de sevenleriyle buluşacak.

Ancak dizinin yeni sezon tarihi henüz belli olmadı. Dizinin eylül-ekim ayı gibi başlaması bekleniyor. Yeni sezonun tarihi duyurulduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

BURAK ÖZÇİVİT YENİ İMAJINI PAYLAŞTI

Diriliş Osman'ın başrolünde Burak Özçivit yer alacak. Instagram'da milyonlarca takipçisi bulunan yakışıklı oyuncu son yaptığı paylaşımla sevenlerini ve dizinin sıkı takipçilerini heyecanlandırdı. İşte o paylaşım

DİRİLİŞ OSMAN OYUNCULARI KİMLER OLACAK?

Diziye katılacak bazı isimler bir süre önce belli olmuştu. O isimlere bir yenisi daha eklendi. ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Diriliş Osman'a Saruhan Hünel dahil olacak. Çekimleri Ağustos ayında başlayan dizide Saruhan Hünel, Burak Özçivit'in karşısında bir rol canlandıracak.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Saruhan Hünel şu sıralar yapımcı Mehmet Bozdağ ile görüşüyor. Yakın zamanda anlaşmaya varması bekleniyor.

Başarılı oyuncu Ayşegül Günay, Diriliş Osman dizisinde Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüyle izleyici karşısına çıkacak.
Diriliş Osman'da Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez'in ve Turgut Alp karakterini canlandıran Cengiz Coşkun'un yer alacağı konuşuluyor.

Diriliş Osman'da Engin Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığına bir başka oyuncu hayat verecek. Ancak bu oyuncunun kim olduğu henüz bilinmiyor.

MEHMET BOZDAĞ DİRİLİŞ OSMAN İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

"Diriliş Ertuğrul"un yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Burak Özçivit de sosyal medya hesabında "Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun" yorumunu yapmıştı.

Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edilen Özçivit'in bölüm başı alacağı ücret ise sır gibi saklanıyor.