Hercai 13. bölüm ne zaman? Hercai 2. yeni sezon fragmanı ile yayın tarihi açıklandı

Hercai'nin 2. yeni sezon tarihi belli oldu. 13'üncü bölümüyle yeniden izleyici karşısına çıkacak olan dizinin takipçileri yeni sezon için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Atv'de ekranlara gelen dizinin yeni sezonuyla ilgili detaylar haberimizde. Peki, Hercai 13. bölüm ne zaman? Hercai 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2019, 17:50 Güncelleme 01 Eylül 2019, 17:41
Hercai 13. bölüm ne zaman? Hercai 2. yeni sezon fragmanı ile yayın tarihi açıklandı

İÇİNDEKİLER

Hercai 2. sezon ne zaman başlıyor? Atv'de yayınlanan Hercai'nin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin yeni sezon tarihi ile ilgili merak edilen sorular yanıt buldu. Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı Hercai yeni sezon ne zaman başlayacak? Hercai 2. sezon tarihi ne zaman? İşte Hercai 13 bölüm fragmanı...

HERCAİ 2. SEZON NE ZAMAN?

Hercai'nin 2. sezon fragmanı yayınlandı. 13'üncü bölümüyle yeniden izleyiciye merhaba diyecek olan dizinin hangi tarihte başlayacağı konusunda araştırmalar sürüyor. Atv'nin resmi internet siresinde yer alan bilgiye göre, Hercai'nin 2. sezonu 30 Eylül Pazartesi günü izleyici karşısına çıkacak.

İşte Hercai 2. sezon fragmanı;

Başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün paylaştığı atv'nin sevilen dizisi 'Hercai'nin yeni sezon çekimleri başladı. Mardin'den çektikleri videoyla hayranlarına seslenen Şahin ile Akınözü'nün paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

HERCAİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan'dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey'in müdahalesiyle karşılaşır. Sonunda Reyyan'ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran'la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat'ın, Gönül'ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir. Diğer yandan Azat'la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.

HERCAİ SEZON FİNALİ TÜM KİŞİLER KATEGORİSİNDE BİRİNCİ SIRADA!

Cuma akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Hercai'nin sezon finali, tüm Kişiler'de % 8,05 izlenme oranı ve % 23,95 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaştığı Hercai'nin sezon finaline Reyyan ile Miran'ın aşkı damga vurdu.

DÜNYA HERCAİ'Yİ KONUŞTU!

Hercai'nin 12. Bölüm etiketi #silbaştan, Twitter Türkiye listesinde 1. sıraya, Dünya listesinde ise 3. sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

SON BİR ŞANS...

Miran'ın aşkını gösterebilmek için Reyyan'dan sadece bir gün istiyorum senden, son bir şans dediği sahneyle başlayan bölüm, yine Miran'ın evlenme teklifi etmesiyle son buldu. Hikayenin başladığı, Reyyan'ın bir başına kaldığı, acısına dayanamayıp yaktığı kulübeyi yeniden yaptıran Miran, sil baştan yapıp, o sabahı hiç yaşanmamış saymayı, hikayelerine yeniden başlamayı teklif etti. Reyyan, Miran'ın bu hikayeyi sil baştan yazmasına izin verecek mi? sorusunun cevabı ise yeni sezonda yanıt bulacak.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgi gören dizi Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.