Diriliş Osman'a bomba transfer! Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Osman oyuncuları kimler olacak?

Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak ekranlara gelecek olan Diriliş Osman'ın yeni sezonu için geri sayım başladı. Diriliş'in takipçilreri yeni sezonda hangi oyuncuların yer alacağını merak ediyor. Osman Gazi karakterine hayat verecek Burak Özçivit'in yanına bomba ismin geleceği öğrenildi. Peki, Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Osman oyuncuları kimler olacak?

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2019, 15:45 Güncelleme 24 Ağustos 2019, 15:45
Diriliş Osman’a bomba transfer! Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Osman oyuncuları kimler olacak?

İÇİNDEKİLER

Diriliş Osman için geri sayım başladı. Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak olan Diriliş Osman'ın ne zaman başlayacağı merakla beklenirken, oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Ragıp Savaş, Nurettin Sönmez, Hazal Subaşı gibi isimlerin açıklanmasının ardından uzun zamandır ekranlarda görünmeyen ünlü oyuncunun Diriliş Osman ile ekranlara döneceği öğrenildi. Peki, Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Osman oyuncuları kimler olacak? İşte ayrıntılar...

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak seyirci karşısına çıkacak olan Diriliş Osman atv'de ekranlara gelecek. Dizinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Ancak yeni sezonun hangi tarihte başlayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Dizinin eylül-ekim ayı gibi başlaması bekleniyor. Yeni sezonun tarihi duyurulduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak. Konu ile ilgili gelişmeleri takvim.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

DİRİLİŞ OSMAN OYUNCULARI KİMLER OLACAK?

Diziye katılacak bazı isimler bir süre önce belli olmuştu. O isimlere bir yenisi daha eklendi. ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Diriliş Osman'a Saruhan Hünel dahil olacak. Çekimleri Ağustos ayında başlayan dizide Saruhan Hünel, Burak Özçivit'in karşısında bir rol canlandıracak.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Saruhan Hünel şu sıralar yapımcı Mehmet Bozdağ ile görüşüyor. Yakın zamanda anlaşmaya varması bekleniyor.

Başarılı oyuncu Ayşegül Günay, Diriliş Osman dizisinde Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüyle izleyici karşısına çıkacak.
Diriliş Osman'da Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez'in ve Turgut Alp karakterini canlandıran Cengiz Coşkun'un yer alacağı konuşuluyor.

Diriliş Osman'da Engin Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığına bir başka oyuncu hayat verecek. Ancak bu oyuncunun kim olduğu henüz bilinmiyor.

MEHMET BOZDAĞ DİRİLİŞ OSMAN İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

"Diriliş Ertuğrul"un yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Burak Özçivit de sosyal medya hesabında "Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun" yorumunu yapmıştı.

Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edilen Özçivit'in bölüm başı alacağı ücret ise sır gibi saklanıyor.