Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon fragmanında büyük sürpriz! Yeni sezon tarihi...

Her hafta cuma akşamları ATV ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Hercai dizisinin yeni sezonu için heyecan başladı. Eylül ayına az bir zaman kala Hercai'nin yeni sezonu için heyecanı devam sürerken, arama motorlarında Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu merakla araştırılıyor. Peki, Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte Hercai'nin yeni sezon fragmanı...

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2019, 19:02 Güncelleme 23 Ağustos 2019, 20:49
Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon fragmanında büyük sürpriz! Yeni sezon tarihi...

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında reyting sıralamalarında zirveyi bırakmayan Hercai dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip eden izleyiciler Hercai 2. sezonun hangi tarihte başlayacağı konusunda araştırmalarına devam ediyor. Peki, heyecanla beklenen Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak? Son olarak Hercai'nin yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

HERCAİ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Reyting rekorları kıran Hercai dizisinin yeni sezonunun eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor. Hercai'nin oyuncuları Mardin'e ulaştı ve dizinin yeni sezon çekimleri yakın zamanda başladı.

İşte Hercai'nin yeni sezon tanıtımı...

HERCAİ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan'dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey'in müdahalesiyle karşılaşır.

Sonunda Reyyan'ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran'la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat'ın, Gönül'ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir.

Diğer yandan Azat'la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.