Geri sayım sürüyor! Zalim İstanbul 2. sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Kanal D ekranlarında pazartesi akşamı izleyicileri ekran başına kilitleyen Zalim İstanbul dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. İlk sezonuyla dikkat çeken Zalim İstanbul dizisi yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Zalim İstanbul'un 2. sezon çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Peki, Zalim İstanbul 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte diziye dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2019, 01:35 Güncelleme 24 Ağustos 2019, 02:01
Geri sayım sürüyor! Zalim İstanbul 2. sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezon tarihi belli oldu mu?

İÇİNDEKİLER

Zalim İstanbul 2. sezon ne zaman başlayacak? İzleyici karşısına çıkan Zalim İstanbul dizisinin 2. sezonu için geri sayım sürüyor. Bir süre önce sezon finali yaparak kısa bir süreliğine ekranlara veda eden Zalim İstanbul'un yeni sezon tarihi merak ediliyor. Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte pek çok izleyici Zalim İstanbul 2. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt aramaya başladı.

ZALİM İSTANBUL 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Zalim İstanbul 27 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan bölümüyle sezon finali yapmıştı. Zalim İstanbul dizisinin yeni sezonunun eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor.

ZALİM İSTANBUL SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Seher ve Agah gördükleri manzarayla dehşetle bakarken Şeniz'in aklında sadece Cenk vardır. Cenk cevabından çok korktuğu soruyla yüzleşmek zorunda kalır.

Ceren'in hamile olması Yılmaz ailesinde büyük deprem yaratır. Şeniz'in Cemre'yi hayatlarından tamamen çıkarmaya yönelik planları işlemektedir. Cemre bebeğin Nedimden olmadığını düşünürken, hiç beklemediği yerden bir gol daha yiyecektir.

Yaşananlar Cemre'yi Agah'ın gözünde bitirmeye yeterken Cemre'yi asıl acıtan tokat annesinden değil Cenk'ten gelir. Ceren'in nihayet beklediği sosyete düğünü gerçekleşmek üzereyken Seher tarafından bileti kesilen Cemre Nedim'e son kez veda etmeye gider.

Cenk ise ilk kez doğru bir hamleye atıldığı sırada Cemre, Nedim için delice bir karar verecektir.