Diriliş'ten Payitaht'a bomba transfer! Payitaht Abdülhamid 4. sezon ne zaman başlayacak?

Her cuma TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Es Film'in yapımcılığını üstlendiği Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezonu için heyecan sürüyor. Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan sevilen ismin yeni sezonda Payitaht Abdülhamid kadrosuna katıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Peki, Payitaht Abdülhamid 4. yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte dizinin yeni sezonuna dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2019, 22:27 Güncelleme 24 Ağustos 2019, 01:49
Diriliş’ten Payitaht’a bomba transfer! Payitaht Abdülhamid 4. sezon ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Payitaht Abdülhamid 4. sezon ne zaman başlayacak sorusu Payitaht Abdülhamid dizisinin izleyicileri tarafından merakla araştırılıyor. TRT 1 ekranlarında izleyicileri her hafta ekran başına kilitleyen dizinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen oyuncusunun Payitaht Abdülhamid kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezonunun Eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor. Ancak, Payitaht Abdülhamid'in 4. sezon tarihi henüz belli olmadı. Yeni sezon yayın tarihi belli olur olmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

DİZİYE İKİ BOMBA TRANSFER

Ünlü oyuncu Devrim Yakut ve Alp Akar yeni sezonda yer alacak isimler arasında. Dizide Devrim Yakut 'Cemile Sultan', Alp Akar ise 'Şehzade Nureddin Efendi' karakterlerini canlandıracaklar.

Ceyhun Mengiroğlu 'Mehmet' karakterini ve Diriliş Ertuğrul dizisiyle dikkat çeken Gülsim Ali'nin 'Gülcemal' karakterini canlandıracağı konuşuluyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Sabahattin Abdülhamid'i merhametinden vurmayı planlamıştır. Abdülhamid'i ve sarayını hedef alan gemiler Payitaht'a yaklaşmaktadır. Abdülhamid tehlikenin farkında ama nereden geleceğini bilememektedir. Rothshild ve Vembery, Abdülhamid'in muazzam tertibiyle hayatlarının şokunu yaşarlar.

Halil Halid Joris'ten adamlarının yerini öğrenmeye çalışırken Joris onu oyuna getirmeyi başarır. Bilmeden Halil Halid'e kendi adamlarının ölüm emrini verdirir. Tatar, Söğütlü, Nadir Bey ve Asaf Emre diri diri mezarlarına gömülürken Halil Halid, bu sefer onları kurtarmayı başaracak mıdır?

Bidar'ın ve haremdekilerin katılacağı bir hayır organizasyonu, halktan yüzlerce kişinin de onlarla birlikte hayatlarını kaybedeceği bir felakete dönüşür.

Abdülhamid düşmanları sonunda amaçlarına ulaşır. Kurşun sesleri saraydan duyulmaya başlar. Gafletlerinin rüzgarlarıyla ayaklanan, hain askerler kendi hünkarlarına, kendi devletlerine, kendi mahremlerine saldırmaktadır. Abdülhamid'in yanında ailesi ve ona sadık bir avuç paşası vardır. Karşılarındaki düşman ise çok, silahları güçlüdür. Abdülhamid her türlü korunma ve kaçış teklifini ret edip eline silahını alır. Ona sadık paşaları da kendilerini Abdülhamid'e siper eder. Şehzadeleri de babalarının yanındadır.

Hainlere karşı; devleti, hakkı, haysiyeti ve haremi savunurken son nefeslerini vermek için…