Behzat Ç. 6. bölüm ne zaman yayınlanacak? Behzat Ç. 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

Blu TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Behzat Ç.'nin yeni sezonu izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Diziyi izleyen izleyiciler son bölümün ardından Behzat Ç. 6. bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Heyecanla beklenen Behzat Ç. 6. bölüm fragmanı yayınlandı.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2019, 00:28 Güncelleme 24 Ağustos 2019, 00:28
Behzat Ç. 6. bölüm ne zaman yayınlanacak? Behzat Ç. 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

İÇİNDEKİLER

Behzat Ç. dizisi yeni sezon bölümleriyle izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Son olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 5. bölümü 22 Ağustos Perşembe günü yayınlandı. Son bölümle birlikte izleyiciler arama motorlarında Behzat Ç. 6. bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt aramaya başladı.

BEHZAT Ç. 6. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Behzat Ç. 6 bölümüyle 29 Ağustos tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

BEHZAT Ç. 6. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

NELER OLACAK?

Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde, bir sosyal medya fenomeninin katilinin izi sürülecek.

Nejat İşler'in dizinin unutulmaz kötü karakteri Ercüment Çözer'e hayat vereceği yapımda; İnanç Konukçu, Hayalet; Berkan Şal ise Akbaba rolüyle Behzat Amir'i yine yalnız bırakmayacak.

​BEHZAT Ç. YENİ SEZON BÖLÜMLERİ NEREDEN İZLENİR?

Behzat Ç. dizisi Blu TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Behzat Ç. dizisini izlemek için Blu TV'ye üye olmanız gerekiyor.