Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon ne zaman başlayacak? Çukurova yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı?

13 Eylül 2018'de ilk bölümüyle ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova'nın ilk sezonu çok beğenildi. Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte gözler Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon yayın tarihi hakkında gelecek açıklamada. Bu nedenle izleyicilerin arama motorlarında Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon ne zaman başlayacak sorusuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. İşte Sen Anlat Karadeniz dizisine dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2019, 19:17 Güncelleme 22 Ağustos 2019, 23:47
Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon ne zaman başlayacak? Çukurova yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 2. sezonu için izleyicilerin heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Fenomen dizinin izleyicileri yeni sezonun hangi tarihte yayınlanacağını merak ediyor. Özellikle arama motorlarında Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu merakla araştırılan soruların arasında yer alıyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon ne zaman başlayacak? Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonunun eylül ayının sonlarına doğru başlaması öngörülüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Nihayet düğün günü gelmiştir! Müjgan telli duvaklı gelin olur! Düğün öncesinde Yılmaz ve Demir karşılaşır. Yine silahlar çekilir. Demir'in silahı bırakması gerektiğini konuşmak için Hünkar'a giden Fekeli, onu da düğüne davet eder.

KONAKTA İŞLER ÇIĞIRINDAN ÇIKIYOR

Züleyha'nın hamileliği tüm sırların da ortaya çıkmasını tetikleyecektir. Demir en başından bu yana tüm yalanlardan haberdar olduğunu itiraf eder! Züleyha'yı iffetsizlikle suçlar! Saniye ve Gaffur cephesinde de savaş devam etmektedir.

GAFFUR'UN ZULASI ORTAYA ÇIKIYOR

Saniye Gaffur'u evden atar. Konağın bahçesindeki duvar yıktırılınca, Gaffur'un zulası ortaya çıkar ve zulada sakladığı sahte kimlikler ile Züleyha'nın mektubu Yılmaz'ın eline geçer. Tüm karmaşaya rağmen düğün gerçekleşir.

HÜNKAR VE FEKELİ DÜĞÜNE KATILIYOR

Hünkar, Fekeli ile yan yana düğüne katılır. Müjgan mutlu, Yılmaz ise şaşkındır! Düğüne katılan İstanbul'dan gelen misafirler herkesi bir geceliğine bile olsa, güzel şeylere yaşamaya inandıracaktır.

Züleyha, artık hayatına o konakta devam etmek zorunda kalacağını düşünürken, Yılmaz da aklından Züleyha'yı tamamen çıkarmaya çalışır.