2019’da diziler ne zaman başlayacak? İşte o tarihler

2019'da sezon finali yapan Hercai, Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Payitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Çukur, Vuslat, Zalim İstanbul, Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi dizisi, yayınlanan son bölümü ile sezon finali yaptı. Bu bağlamda dizilerin yeni sezonu için geri sayım sürüyor.

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2019, 09:07 Güncelleme 31 Ağustos 2019, 15:28
2019’da diziler ne zaman başlayacak? İşte o tarihler

İÇİNDEKİLER

2019'da dizilerin ne zaman başlayacağı şimdiden merak ediliyor. Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim, Bir Aile Hikayesi, Hercai, Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Payitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Çukur, Vuslat ve Zalim İstanbul dizileri sezon finali yaptı. Televizyonları başında heyecanla dizileri takip eden izleyiciler, dizilerin yeni sezon tarihleri hakkında arama motorlarında araştırmalara başladı.

DİZİLERİN YENİ SEZON TARİHİ AÇIKLANDI MI?

Dizilerin yeni sezon tarihleri henüz açıklanmadı. Hercai, Çukur, EDHO, Payitaht Abdülhamid, Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonlarının eylül ayının ortalarında başlanması bekleniyor.

FİNAL YAPAN DİZİLER

Söz: Söz final bölümüyle Mayıs sonu ekranlara veda etti.

Diriliş Ertuğrul: 29 Mayıs çarşamba günü ekrana veda etti.

İstanbullu Gelin: 31 Mayıs cuma günü son bölümünü yayınlandı.

Çarpışma: Yayın hayatına bu yıl başlayan dizi 30 Mayıs Perşembe günü final yaptı.

Gülperi: 3 Mayıs cuma günü final yaptı.

HANGİ DİZİLER DEVAM EDECEK?

Çukur: 27 Mayıs pazartesi günü 2. sezonun son bölümü ile ekranda oldu.

Zalim İstanbul: Pazartesi günleri yayınlanan dizi kısa sürede kemik bir okuyucu kitlesine de ulaştı. Dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesi bekleniyor. Zalim İstanbul 27 Mayıs pazartesi sezon finalini yayınladı.

Vuslat: Bu sezon başlayan dizilerden olan Vuslat'ın önümüzdaki yıl da devam etmesi bekleniyor. Dizi 27 Mayıs salı günü sezon finali yaptı.

Kadın: Salı akşamlarının reyting birincisi Kadın dizisi önümüzdeki sezon da ekranda olacak. Özge Özpirinçci'nin oyunculuğu ile her hafta övgüler aldığı dizinin sezon finali tarihi belli oldu. Dizinin sezon finali 28 Mayıs salı günü ekranda oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz: 5 sezondur reyting tablosundaki yerini koruyan EDHO önümüzdeki sezon da ekranda olacak. Dizinin yeni sezon tarihi ise henüz açıklanmadı.