Kimse Bilmez 10. bölümde Pilot beklemediği bir anda pusuya düşüyor!

Salı akşamları saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Kimse Bilmez'in yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Yeni bölümde Sevda ve Ali güvenlik nedeniyle aynı evde kalmaya devam ederken yakınlaşmaları gittikçe artmaya başlıyor. Peki, heyecan dolu bölümde neler olacak? Kimse Bilmez 10. bölüm izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2019, 20:00 Güncelleme 21 Ağustos 2019, 00:20
Kimse Bilmez 10. bölümde Pilot beklemediği bir anda pusuya düşüyor!

İÇİNDEKİLER


ATV ekranlarında her bölümüyle izleyicileri şaşırtan Kimse Bilmez'de bu hafta heyecan dorukta olacak. Yeni bölümde Pilot, Duygu'yla yakınlaşmaya çalışırken hiç beklemediği bir anda pusuya düşüyor. Peki, Kimse Bilmez'in 10. bölümünde neler yaşanacak? Kimse Bilmez 10. bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

KİMSE BİLMEZ 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sevda ve Ali güvenlik nedeniyle aynı evde kalmaya devam ederken yakınlaşmaları gittikçe artar.

PİLOT'UN KAVGASI

Öte yandan Pilot'un Takacı ile olan kavgası Ali'yi de tehlikeye atar. Pilot, Duygu'yla yakınlaşmaya çalışırken hiç beklemediği bir anda pusuya düşer.

SEVDA'NIN KISKANÇLIĞININ NEDENİ NE?

Ali bir yandan her şeyin arkasındaki ismi bulmaya çalışırken, öte yandan Sevda'nın kıskançlıklarıyla baş etmek zorundadır.

UYGAR'IN PLANI NE?

Uygar'ın ise Ali ve Sevda'yı ayırmak için başka bir planı vardır. Ancak bu plan hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanacaktır.