Geri sayım başladı! Çukur 3. sezon ne başlayacak? İşte Çukur'un yeni sezonuna katılan o isim

Pazartesi akşamı saat 20.00'de izleyicileri ekran başına kilitleyen Çukur'un yeni sezonu izleyiciler tarafından heyecanla araştırılıyor. Yeni sezonu heyecanla bekleyen izleyiciler Çukur 3. sezon ne başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, Çukur 3. sezon ne başlayacak? İşte Çukur yeni sezon yayın tarihi ve diziye katılan oyuncular...

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2019, 18:46 Güncelleme 19 Ağustos 2019, 18:46
Geri sayım başladı! Çukur 3. sezon ne başlayacak? İşte Çukur’un yeni sezonuna katılan o isim

İÇİNDEKİLER

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un 3. sezonu için geri sayım başladı. Sezon finali bölümüyle çok konuşulan Çukur'un hangi tarihte yeni sezona başlayacağı merak konusu. Dizinin izleyicileri arama motorlarında Çukur'un yeni sezonu hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Çukur 3. sezon ne başlayacak? İşte Çukur yeni sezon yayın tarihi ve katılan oyuncular...

ÇUKUR 3. SEZON NE BAŞLAYACAK?

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Çukur'un yeni sezonunun eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor.

ÇUKUR'DA KİMLER OLACAK?

Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş ve Ercan Kesal gibi isimlerin olduğu dizinin yeni sezonuna yeni isimler dahil olacak.

Hakan: Muhafız dizisinde kamera karşısına geçen Ayça Ayşin Turan'ın yeni sezonda Çukur kadrosunda yer alacağı iddia edildi. Ayça Ayşin Turan'ın, 2'nci sezonda diziye veda eden Dilan Çiçek Deniz'in yerine geçeceği konuşuluyor.

ÇUKUR SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Koçovalılar arka arkaya yaşadıkları acı kayıpların ardından Akın Koçovalı'nın hapishaneden çıkmasıyla büyük bir mutluluk yaşayacak. Ancak Akın'ın aileye gelişi beraberinde pek çok soru işaretini de yaratacak.

Azer ve Timsah'la işbirliği yapan Yücel, Koçovalıları yok etmek için elinden geleni yaparken Yamaç, sürpriz planıyla Yücel'e karşı bir adım önde olacak. Çukur'un, İstanbul'un her bir köşesine yayılacağı bölümde görülen yeni bir siyah zarf ise tansiyonu yükseltecek.

Bölümün finalinde yaşanan sürpriz gelişmeler 'Çukur'u, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yepyeni bir döneme sürükleyecek. Geçtiğimiz sezon finalinde herkesin terk etmek zorunda kaldığı Çukur'da bu sefer kimlerin kalacağı, kimlerin gideceği ise büyük merak uyandıracak.