Furkan Göksel kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Furkan Göksel Arka Sokaklar'dan neden ayrıldı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'da Komiser Hüsnü’nün oğlu Metin karakterine hayat veren Furkan Göksel sosyal medya hesabından diziden ayrıldığını duyurdu. Yaşanan bu gelişmenin ardından insanlar arama motorlarında Furkan Göksel kimdir, kaç yaşında ve nerelidir sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Furkan Göksel Arka Sokaklar'dan neden ayrıldı?

Giriş Tarihi 17 Ağustos 2019, 20:11 Güncelleme 17 Ağustos 2019, 20:30
Furkan Göksel kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Furkan Göksel Arka Sokaklar’dan neden ayrıldı?

İÇİNDEKİLER

13 sezondur Arka Sokaklar dizisinde Komiser Hüsnü'nün oğlu Metin karakterine hayat veren Furkan Göksel diziden ayrıldığını sosyal medyadan açıkladı. Gelişmeyle birlikte diziyi yakından takip eden izleyiciler ise Furkan Göksel kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularıyla ilgili detayları araştırıyor. Peki, Furkan Göksel Arka Sokaklar'dan neden ayrıldı? İşte detaylar...

FURKAN GÖKSEL KİMDİR?

Furkan Göksel, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini Plato M.Y.O. Radyo Televizyon Bölümü Uygulamalı Oyunculuk Eğitimi alarak tamamladı. 12 yaşında oyunculukla tanışan Furkan Göksel, 2006 yılında Arka Sokaklar dizisi ile oyunculuğa adım attı.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi usta isimlerle çalışan Furkan Göksel, dizide Özgür Ozan'ın hayat verdiği Komiser Hüsnü'nün oğlu Metin'i canlandırdı. 2006'da başladığı projeden 2019'da ayrılan Furkan Göksel, sosyal medyadan veda paylaşımı yaptı.

AYRILIK PAYLAŞIMI

Furkan Göksel sosyal medya hesabından hayranlarına şu şekilde seslenerek ayrılığı duyurdu; "Koskoca 13 sezon. Sanki bu evde doğmuş gibiyim. Çocukluğum gençliğim hüzünlerim sevincim hepsi bu evde. Her köşesinde bambaşka bir anı, her sokağında bambaşka bir hatıra. Geçirdiğimiz 13 sene için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sadece bu fotoğrafta olanlar değil, arka sokaklar ailesinden gelmiş geçmiş ve hâlâ devam eden herkese çok teşekkür ederim. Benim için ayrılan sürenin sonuna geldik. Sizlere devam ettiğiniz bu yolda başarılarınızın devamını diliyorum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. İyi ki sizlerle büyümüşüm. İyi ki varsınız..."