Sezon finali yapan dizilerin başlama tarihi belli oldu

2019'da sezon finali yapan Hercai, Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Payitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Çukur, Vuslat, Zalim İstanbul, Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi dizisi, yayınlanan son bölümü ile sezon finali yaptı. Konuları, olayları ve oyuncularıyla izleyicileri ekran karşısına kilitleyen diziler, teker teker sezon finali yaptı.

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2019, 09:09 Güncelleme 22 Ağustos 2019, 10:45
Sezon finali yapan dizilerin başlama tarihi belli oldu

İÇİNDEKİLER

2019'da diziler ne zaman başlayacak? Sezon finali yapan dizilerin başlama tarihi belli oldu. 2019'da dizilerin ne zaman başlayacağı şimdiden merak ediliyor. Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim, Bir Aile Hikayesi, Hercai, Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Payitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Çukur, Vuslat ve Zalim İstanbul dizileri sezon finali yaptı.

ÇUKUR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sevilen dizi Çukur'un eylül ayında başlaması bekleniyor.

SEZON FİNALİ YAPAN DİZİLER 2019'DA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sezon finali yapan Hercai, Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Payitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Çukur, Vuslat, Zalim İstanbul, Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi dizilerinin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Ortalama olarak bu dizilerin tamamı Eylül ayının ortalarında başlayacak.

FİNAL YAPAN DİZİLER

Diriliş Ertuğrul: 29 Mayıs çarşamba günü ekrana veda etti.

İstanbullu Gelin: 31 Mayıs cuma günü son bölümünü yayınlandı.

Bizim Hikaye: 23 Mayıs Perşembe günü izleyicisine veda etti.

Çarpışma: Yayın hayatına bu yıl başlayan dizi 30 Mayıs Perşembe günü final yaptı.

Kızım: Kızım dizisinin bu sezon final yapıyor. Dizinin final bölümü 30 Mayıs cuma günü ekranda oldu.

Gülperi: 3 Mayıs cuma günü final yaptı.

HANGİ DİZİLER DEVAM EDECEK? İŞTE DİZİLERİN SEZON FİNALİ TARİHLERİ

Çukur: 27 Mayıs pazartesi günü 2. sezonun son bölümü ile ekranda oldu.

Zalim İstanbul: Pazartesi günleri yayınlanan dizi kısa sürede kemik bir okuyucu kitlesine de ulaştı. Dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesi bekleniyor. Zalim İstanbul 27 Mayıs pazartesi sezon finalini yayınladı.

Yasak Elma: Yasak Elma dizisi için resmi bir açıklama yapılmasa da başrol oyuncularından Eda Ece Twitter hesabından 'Yorumlara teşekkürler, siz bi de haftaya sezon finalimizi görün, şooook' yorumunda bulundu. Yani dizi 27 Mayıs pazartesi günü sezon finalini yayınladı.

Vuslat: Bu sezon başlayan dizilerden olan Vuslat'ın önümüzdaki yıl da devam etmesi bekleniyor. Dizi 27 Mayıs salı günü sezon finali yaptı.

Kadın: Salı akşamlarının reyting birincisi Kadın dizisi önümüzdeki sezon da ekranda olacak. Özge Özpirinçci'nin oyunculuğu ile her hafta övgüler aldığı dizinin sezon finali tarihi belli oldu. Dizinin sezon finali 28 Mayıs salı günü ekranda oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz: 5 sezondur reyting tablosundaki yerini koruyan EDHO önümüzdeki sezon da ekranda oldu. Ancak sezon finali için henüz bir tarih açıklanmadı.

Sen Anlat Karadeniz: Başrol oyuncularından Mehmet Ali Nuroğlu'nun (Vedat) diziden ayrılışı ile yeni karakterlere yer veren dizinin önümüzdeki sezonda ekranda olması bekleniyor. Sen Anlat Karadeniz için sezon finali tarihi ise 29 Mayıs çarşamba olarak belirlenmişti

Kuzgun: Yayın hayatına bu yıl başlayan Kuzgun dizisi 29 Mayıs çarşamba akşamı ekrana veda etti.

Bir Zamanlar Çukurova: Bu sezon yayın hayatına başlayan dizinin önümüzdeki yıl da devam etmesi bekleniyor. Dizi 30 Mayıs perşembe akşamı sezon finalini yayınladı