Afili Aşk 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kerem'in hamlesi herkesi şaşırtacak

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Afili Aşk bu akşam saat 20.00'de yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde abisine boşanmak istediğini söyleyen Ayşe, Kerem’in son dakika hamlesiyle şoke oluyor. İzleyiciler heyecan dolu son bölümün ardından merakla Afili Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 07 Ağustos 2019, 23:49 Güncelleme 08 Ağustos 2019, 00:44
Afili Aşk 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kerem’in hamlesi herkesi şaşırtacak

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Afili Aşk dizisinin son bölümünde ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Kerem ve Ayşe boşanma kriziyle yüz yüzeyken şirkette de onlar için bir plan yapılıyor. Son bölümün ardından izleyiciler Afili Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abisine boşanmak istediğini söyleyen Ayşe, Kerem'in son dakika hamlesiyle şoke olur. Kerem Ayşe'yi boşanmaktan vazgeçirebilecek midir?

ŞİRKETTE YENİ PLAN

Kerem ve Ayşe boşanma kriziyle yüz yüzeyken şirkette de onlar için bir plan yapılmaktadır.

KEREM VE AYŞE İÇİN KAMPANYA

Kerem ve Ayşe'nin başrollerde olduğu bir sosyal medya kampanyasına hazırlanan Modamu, Kerem ve Ayşe'nin aşkını herkese gösterecektir.

BÜYÜK BİR KRİZ ÇIKIYOR

Bu arada iki aile de kurban bayramı telaşı içindedir. Oldukça iyi giden sosyal medya kampanyası hayranlardan gelen "öpücük fotoğrafı" isteği ile büyük bir krize dönüşecektir.