Diriliş Osman'a yeni isim! Diriliş Ertuğrul'un yıldızı o karakteri canlandıracak! İşte Diriliş Osman oyuncuları

Yeni sezonda büyük bir heyecan ile beklenen Diriliş Osman ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Diriliş Osman hayranları dizinin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Bu arada Diriliş Osman'dan gelen son dakika haberine göre, Diriliş Ertuğrul dizisinde önemli bir karakteri canlandıran ve sevilen oyuncu Diriliş Osman'a aktarma oldu. Haberimizde detaylar var. Diriliş Osman 1.Sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz yıl olduğu şeklinde 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması planlanıyor. Diriliş Osman 1.Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinden ulaşabilir ve izleyebilirsiniz. Diriliş Osman yeni sezonda ATV'de ekrana gelecek. İşte Diriliş Osman oyuncuları

Giriş Tarihi 02 Ağustos 2019, 16:49 Güncelleme 02 Ağustos 2019, 17:47
Diriliş Osman’a yeni isim! Diriliş Ertuğrul’un yıldızı o karakteri canlandıracak! İşte Diriliş Osman oyuncuları

İÇİNDEKİLER

Diriliş Osman'a son dakika transferi! Diriliş Ertuğrul'un yıldızı o karakteri canlandıracak! İşte Diriliş Osman oyuncuları. Yeni sezonda ATV'de ekrana gelecek olan Diriliş Osman dizisinin kadrosu netleşmeye başlıyor. Merakla beklenen diziye son dahil olan isim ise Diriliş Ertuğrul'un sevilen ismi oldu. TRT'de görkemli bir şekilde final yapan Diriliş Ertuğrul'dan birçok kişinin Diriliş Osman'da yer almayacak olması, kadroya hangi oyuncuların dahil olacağı sorularını sordurtmaya başlamıştı. Ancak Diriliş Ertuğrul'da oyunculuğu ile göz dolduran bir ismin, Diriliş Osman'da da yer alacağı öğrenildi. Yönetmen koltuğunda Kamil Aydın'ın oturacağı Diriliş Osman'a Nurettin Sönmez dahil oldu. Önümüzdeki aylarda ATV'de izleyici karşısına çıkması beklenen dizide Sönmez, Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı karaktere hayat verecek. Yani Sönmez, Bamsı Beyrek rolüyle yine kamera karşısına geçecek.

Dizi ne zaman başlayacak?

Diriliş Osman ilk sezon başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken, dizinin 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor.

DİRİLİŞ OSMAN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Diriliş serisinin devamı niteliğinde olan Diriliş Osman dizisi, yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Senarist ve yapımcı Bozdağ açıklamasında "Diriliş serimiz 'Diriliş Osman' olarak bu sezon ATV' de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Peki Nurettin Sönmez kimdir?

Sevilen oyuncu Sönmez, 24 Temmuz 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Sönmez, İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Fakültesi ve Can ve Arsen Gürzap'ın Dialog Oyunculuk Okulu'ndan mezun olmuştur. Nurettin Sönmez uzak doğu sporlarıyla on beş yıldır ilgilenmektedir. Bu sporun dört yılını Çinli bir ustanın peşine takılarak bisiklet üstünde geçirmiştir. Daha sonra ise Kuzey Çin'e giderek tapınak hayatının öğreti tekniklerini farklı bir boyuta taşımıştır. Nurettin Sönmez izleyici karşısına ilk olarak 2011 yılında Mavi Kelebekler adlı dizide Branko Brekoviç Karakteri ile çıkmıştır. Akabinde 2013 senesinde Osmanlı'da Derin Devlet adlı dizide Gaddar Ali karakterini canlandırdı Şimdiye dek 6 dizide rol alan Nurettin Sönmez, son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Bamsı Beyrek karakterini canlandırdı.

Malhun Hatun'u kim canlandıracak?

Osman Gazi'nin ilk eşi olan Malhun Hatun karakterini Hazal Subaşı canlandıracak. Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olan ve merakla beklenen Diriliş Osman'ın yayınlanacağı kanal belli oldu. Milyonlarca kişinin beklediği haberi dizinin yapımcı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ verdi. Dizi ATV ekranlarında olacak.

Diriliş Osman Malhun Hatun kimdir?

Diriliş Osman dizisinde Malhun Hatun Osman Gazi'nin eşidir. Malhun Hatun 1280 yılında Osman Gazi ile evlendi. Osman Bey'in bu evliliği, tamamıyla stratejik bir evliliktir. Çünkü Malhun Hatun'un babası Anadolu Selçuklu Devleti'nin veziri Ömer Abdülaziz beydir. Osman Bey bu evliliği yaparak Anadolu da en etkin beylik olma yolunda en büyük olma yolunda büyük bir adım atmıştır.

Bilindiği üzere Moğolların Selçuklu Devleti ile yaptığı savaş da ikiye ayrılmış. Anadolu da bulunan kısımda Anadolu Selçuklu Devleti kuruldu. Osman Bey de Anadolu'da bulunan Selçuklu Devleti'ni de arkasına alıp, en büyük beylik olma yolunda ilk adımı, vezirin kızını alarak gerçekleştirdi. Osman Gazi'nin ilk eşi hayattayken, daha evliliğinden 9 sene geçmesine rağmen, yine bir stratejik evlilik yaparak Kayı beyliğini daha da ileri seviyelere taşıdı. Osman Gazi'nin ilk eşi Malhun Hatun'dan olma Orhan adında bir evladı vardır.

Orhan ise zamanla Osmanlı devletinin büyümesinde çok önemli bir adımlar atmıştır ve adını tarihe Osman Gazi olarak yazdırmıştır. Diriliş Osman Dizisi Malhun Hatun Kimdir? Diriliş Ertuğrul dizisinin son sezonunda bitmesi ile beraber dizide zaman ilerlemesi olacak ve Osman Gazi, Osmanlı Devleti'nin temellerini kuracak. Dizide Malhun Hatun karakterini Hazal Subaşı canlandıracak.

Hazal Subaşı Halka dizisinde polis Bahar karakterine hayat vermişti. Ülkemizde düzenlenen güzellik yarışmalarında derece almayı başaran Hazal Subaşı, Adını Sen Koy dizisiyle ilk kez kamera karşısına çıkmıştır. 1996 yılında dünyaya gelen Hazal Subaşı, üniversite eğitimi İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde tamamlamıştır.

Adını Sen Koy dizisinin ardından Bir Umut Yeter dizisinde Elif karakterini oynayan Subaşı, daha sonraki süreçte Halka dizisinde rol aldı. Hazal Subaşı son olarak Diriliş Osman dizisine katıldı ve bu dizide Malhun Hatun karakterini canlandıracak. Hazal Subaşı'nın Oynadığı Diziler - Halka (Bahar) - Bir Umut Yeter (Elif) - Adını Sen Koy (Zehra)

DİRİLİŞ OSMAN'DA YER ALACAK KARAKTERLER

Osman Gazi

Rabia Bala Hatun (Osman Gazi'nin eşi Rabia Bala Hatun'u canlandıracak kişi en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Ancak henüz netlik kazanmadı)

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları;

Orhan, Alâeddin Paşa, Melik Arslan Bey

Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertugrul Bey, Pazarlı Bey

Rabi Bala Hatun

YENİ PROJE GELİYOR

TRT 1 kanalında yayınlanan reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Diriliş Osman'ın haricinde yeni projesini sosyal medya hesabından duyurdu.

Türkler Geliyor : Adaletin Kılıcı... Mehmetçik: Kut'ül Amare, Diriliş: Ertuğrul ve Diriliş Osman dizilerinin yapımcılığını üstlenen Mehmet Bozdağ, müjdeli haberi takipçileriyle paylaştı. Bozdağ, çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan filmini duyurarak binlerce kişiyi heyecanlandırdı

Çekimler başlıyor: Mehmet Bozdağ'ın paylaşımına göre 'Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı' filmini Kamil Aydın yönetecek. Projenin tasarımını üstlenen Bozdağ'ın senaryosunu Atilla Engin'le birlikte kaleme aldığı yapımın çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Sinema sektörü heyecanlı: Tarihi macera türündeki 'Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı' filmi, bu sezon bilet krizi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren sinema sektöründe heyecanla karşılandı.