Benim Tatlı Yalanım 9. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Nejat'tan Suna'ya beklenmedik teklif!

Perşembe akşamları saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Benim Tatlı Yalanım dizisinin yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde Suna, çalışma odasında dilek fenerini bulduğunda, Nejat'ın tuhaf hareketleri onun için bir anlam kazanıyor. Son bölümün ardından izleyiciler Benim Tatlı Yalanım 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 01 Ağustos 2019, 23:52 Güncelleme 02 Ağustos 2019, 00:29
Benim Tatlı Yalanım 9. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Nejat’tan Suna’ya beklenmedik teklif!

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarının kısa sürede sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım perşembe günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Nejat'ın dilek fenerindeki notu okuduktan sonra aklı iyice karışıyor. İzleyiciler heyecan dolu son bölümün ardından merakla Benim Tatlı Yalanım 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak 9. bölüm ilk sahne yayınlandı.

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Düşen dilek fenerindeki notu okuduktan sonra Nejat'ın aklı karışmıştır. Suna'ya nasıl davranması gerektiğini kestiremez.

SUNA GERÇEKLERİ ANLIYOR

Suna, çalışma odasında dilek fenerini bulduğunda, Nejat'ın tuhaf hareketleri onun için bir anlam kazanır; Nejat, Suna'nın ona aşık olduğunu öğrenmiştir.

NEJAT'TAN SUNA'YA DAVET

Suna, Nejat'ın yüzüne nasıl bakacağını kara kara düşünürken, Nejat Suna'yı akşam yemeğine davet eder.

NEJAT'IN SUNA'YA TEKLİFİ NE?

Yemekte Nejat, Suna'ya hiç beklemediği bir teklifte bulunur. Suna'nın bu sürpriz teklife vereceği cevap ikisinin ilişkisini başka bir düzeye taşıyacaktır.