Türkler Geliyor filmi ne zaman vizyona girecek? Mehmet Bozdağ müjdeyi verdi!

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ izleyicilerle müjdeli haberi paylaştı. Bir süre önce Mehmet Bozdağ, yeni sezonda yayınlanacak olan Diriliş Osman'ın ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacağını açıklamıştı. Bozdağ, Diriliş Osman dışında başka bir projenin daha hayata geçtiğini belirtti. Mehmet Bozdağ, filmin adını da açıkladı. Yeni filmin senaryosunu gösteren Mehmet Bozdağ, çekimlerin önümüzdeki günlerde başlayacağını duyurdu. Senaryoyu paylaşan Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, "Yeni filmimiz... Sefer bizden zafer Allah'tan!" diyerek start verdi. Peki, Türkler Geliyor filmi ne zaman vizyona girecek? Mehmet Bozdağ müjdeyi verdi!

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2019, 20:31 Güncelleme 31 Temmuz 2019, 22:23
Türkler Geliyor filmi ne zaman vizyona girecek? Mehmet Bozdağ müjdeyi verdi!

İÇİNDEKİLER

Diriliş Ertuğrul yeni sezonda Diriliş Osman olarak izleyici karşısına çıkacak. Önümüzdeki günlerde izleyici karşısına çıkacak olan Diriliş Osman'dan sonra başka bir projesi daha olduğunu söyleyen dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, müjdeyi verdi. Türk tarihi ile ilgili bir sinema filmi yapacağını duyuran Mehmet Bozdağ, dikkatleri üzerine çekti.

BOZDAĞ'IN YENİ PROJESİ

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, bir müjde daha verdi. Diriliş Osman'dan başka bir projesinin daha olduğunu belirten Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, filmin adını da açıkladı. Yeni filmin senaryosunu gösteren Mehmet Bozdağ, çekimlerin önümüzdeki günlerde başlayacağını duyurdu.

TÜRKLER GELİYOR FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Filmin ne zaman vizyona gireceğine dair detaylar henüz açıklanmadı.

"SEFER BİZDEN ZAFER ALLAH'TAN"

Senaryoyu paylaşan Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, "Yeni filmimiz... Sefer bizden zafer Allah'tan!" diyerek start verdi.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı ile izleyici karşısına çıkacak olan Mehmet Bozdağ, oyuncu kadrosunu henüz açıklamadı.