Erkenci Kuş final bölümü fragmanı yayınlandı! Can, Sanem'i istemeye gidiyor

Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Erkenci Kuş son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Erkenci Kuş final bölümü fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan final bölümü fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı. Peki, Erkenci Kuş final bölümünde neler yaşanacak? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2019, 23:06 Güncelleme 31 Temmuz 2019, 23:20
Erkenci Kuş final bölümü fragmanı yayınlandı! Can, Sanem’i istemeye gidiyor

İÇİNDEKİLER

Salı akşamları saat 20.00'de izleyenler tarafından ilgiyle takip edilen Erkenci Kuş dün akşam yayınlanan bölümüyle dikkat çekti. Dizinin final bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Son bölümü heyecanla beklenen Erkenci Kuş dizisinin final bölümü fragmanı yayınlandı.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can, Sanem'e büyük bir sürpriz hazırlayacak. Gidişinin ardından Sanem'in çektiği acıları Emre'den öğrenen Can, ona büyük bir sürpriz hazırlar.

CAN, SIRA DIŞI BİR FİKİR GELİŞTİRİYOR

Yaşadıkları maceranın ardından rakip ajansın kampanyayı almak üzere olduğunu anlaşılır, Can Sanem'in de yardımıyla sıra dışı bir fikir geliştirir.

SANEM'İN KARAR NE OLACAK?

Can'ı yeniden kazanmaya çalışan Sanem ise yaşadığı bir olay nedeniyle radikal bir karar alır.

ZORLU BİR SÜREÇ BAŞLIYOR

Sorunla yüzleşen Sanem, ekibin de yardımıyla ajansı tekrar açar fakat her ikisi de ne kadar zorlu bir sürece girdiklerinin farkında değillerdir.