Afili Aşk 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Durumlar iyice karışmaya başlıyor

Kanal D ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Afili Aşk dizisi yeni bölümüyle izleyicilerin dikkatini çekti. Yeni bölümde Ayşe bir yandan Kerem'in tutarsız davranışlarını anlamaya çalışırken, bir yandan da Yelda'nın sınavlarıyla uğraşıyor. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Afili Aşk 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı.

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2019, 23:36 Güncelleme 01 Ağustos 2019, 00:48
Afili Aşk 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Durumlar iyice karışmaya başlıyor

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Afili Aşk dizisinin yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde görüntüleri servis edilen Ayşe çok zor bir durumla karşı karşıya kalıyor. İzleyiciler heyecan dolu son bölümün ardından merakla Afili Aşk 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaybettiği yüzüğü bulan Ayşe'nin kafasında Kerem ile ilgili artık büyük bir soru işareti vardır.

OLAYLAR KARMAŞIK BİR HAL ALIYOR

Bu evlilik oyunu Ayşe ve Kerem için gittikçe daha karmaşık bir hal alır. Ayşe bir yandan Kerem'in tutarsız davranışlarını anlamaya çalışırken, bir yandan da Yelda'nın sınavlarına tabii olur.

YELDA'NIN PLANLARI BOZULUYOR

Yelda ise, gelinini bu zamana kadarki en zorlu sınavına hazırlar; fakat, işler planlandığı gibi gitmez.

AYŞE VE KEREM NE KARAR VERECEK?

Ayşe kaldıramayacağı bir yükün altına girdiğini farkına varır. Ayşe ve Kerem büyük bir karar vermek zorunda kalacaklardır.