Erkenci Kuş 51. yeni bölüm fragmanı yayında mı? 51. bölümden ön izleme yayınlandı!

Salı akşamı saat 20.00'de izleyenler tarafından heyecanla takip edilen Erkenci Kuş yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde Can, Sanem'e büyük bir sürpriz hazırlıyor. Heyecan dolu bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler Erkenci Kuş 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2019, 22:26 Güncelleme 31 Temmuz 2019, 01:40
Erkenci Kuş 51. yeni bölüm fragmanı yayında mı? 51. bölümden ön izleme yayınlandı!

İÇİNDEKİLER

Her hafta salı günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyiciler tarafından takip edilen Erkenci Kuş'ta heyecan yine doruktaydı. Yeni bölümde Sanem ve Can arasında yaşanan olaylar dikkat çekti. Bölümün sona ermesinin ardından Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından bekleniyor. Peki, Erkenci Kuş 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak dizinin yeni bölümden ilk ön izlemesi geldi.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can, Sanem'e büyük bir sürpriz hazırlayacak. Gidişinin ardından Sanem'in çektiği acıları Emre'den öğrenen Can, ona büyük bir sürpriz hazırlar.

CAN, SIRA DIŞI BİR FİKİR GELİŞTİRİYOR

Yaşadıkları maceranın ardından rakip ajansın kampanyayı almak üzere olduğunu anlaşılır, Can Sanem'in de yardımıyla sıra dışı bir fikir geliştirir.

SANEM'İN KARAR NE OLACAK?

Can'ı yeniden kazanmaya çalışan Sanem ise yaşadığı bir olay nedeniyle radikal bir karar alır.

ZORLU BİR SÜREÇ BAŞLIYOR

Sorunla yüzleşen Sanem, ekibin de yardımıyla ajansı tekrar açar fakat her ikisi de ne kadar zorlu bir sürece girdiklerinin farkında değillerdir.