Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Osman'a hangi oyuncular katıldı? Yeni ve eski isimler...

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Diriliş Osman yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Diriliş Osman'ın yeni sezonunda hangi oyuncuların rol alacağı merak konusu. Aynı zamanda Diriliş Osman ne zaman başlayacak sorusu merakla sorgulatılıyor. Peki, Diriliş Osman'a hangi oyuncular katıldı? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2019, 01:38 Güncelleme 31 Temmuz 2019, 02:11
Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Osman’a hangi oyuncular katıldı? Yeni ve eski isimler...

İÇİNDEKİLER

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi bu sezon Diriliş Osman olarak izleyici karşısına çıkacak. Dizi ATV ekranlarında macerasına devam edecek. Yeni sezon öncesi Diriliş Osman'a hangi oyuncuların katıldığı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Hangi eski isimlerin dizinin kadrosunda yer alacağı da merak konusu. İşte Diriliş Osman yeni sezona dair detaylar...

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV ekranlarında yayınlanacak olacak Diriliş Osman dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Ancak dizinin Eylül-Ekim aylarında yayınlanması bekleniyor. Dizinin başlama tarihi açıkladığında haberimizin içinde yer alacak.

DİRİLİŞ OSMAN'A HANGİ OYUNCULAR KATILDI?

2004 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Ragıp Savaş, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fuat Tamer Tataroğlu karakterine hayat vermişti. 44 bölüm dizide yer alan Ragıp Savaş, 2017 yılında Ölene Kadar ve İsimsizler dizilerindeki rollerinin ardından 2 sezondur ekranda yer almıyordu.

Başarılı oyuncu Ayşegül Günay, Diriliş Osman dizisinde Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Diriliş Osman'da Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez'in ve Turgut Alp karakterini canlandıran Cengiz Coşkun'un yer alacağı konuşuluyor.

BAŞKA BİR OYUNCU CANLANDIRACAK

Diriliş Osman'da Engin Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığına bir başka oyuncu hayat verecek.

DİRİLİŞ OSMAN'DA YER ALACAK KARAKTERLER

Osman Gazi

Rabia Bala Hatun (Osman Gazi'nin eşi Rabia Bala Hatun'u canlandıracak kişi en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Ancak henüz netlik kazanmadı)

Diriliş Osman'da yer alacak bir isim daha açıklandı! Diriliş Osman oyuncuları kimler olacak?
Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları;

Orhan, Alâeddin Paşa, Melik Arslan Bey

Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertugrul Bey, Pazarlı Bey

MEHMET BOZDAĞ SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLADI

Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diriliş serimiz 'Diriliş Osman' olarak ATV'de izleyicisiyle buluşacak. Yeni sezonumuzun ve yeni kanalımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

"HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

"Diriliş Ertuğrul"un yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Burak Özçivit de sosyal medya hesabında "Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun" yorumunu yapmıştı.