Erkenci Kuş 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sanem hayatıyla ilgili önemli bir karar alıyor!

Her hafta salı günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyicilerin ilgiyle takip ettiği Erkenci Kuş dizisi yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde Sanem, hayatıyla ilgili radikal bir karar alıyor. İzleyiciler sona eren bölümün ardından Erkenci Kuş 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı.

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2019, 22:45 Güncelleme 24 Temmuz 2019, 00:27
Erkenci Kuş 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sanem hayatıyla ilgili önemli bir karar alıyor!

İÇİNDEKİLER

Salı akşamlarının sevilerek takip eden dizisi Erkenci Kuş'un yeni bölümünde heyecan yine doruktaydı. Yeni bölümde Sanem'in aldığı yeni bir karar izleyicilerin dikkatini çekti. Bölümün sona ermesiyle birlikte dizinin yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından beklenmeye başlandı. Peki, Erkenci Kuş 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölümden ön izleme yayınlandı.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Leyla'nın kampanyayı kurtarmak için söylediği küçük yalan ajansta büyük sorunlar yaratır.

SANEM'DEN ÖNEMLİ KARAR

Can'ı yeniden kazanmaya çalışan Sanem ise yaşadığı bir olay nedeniyle radikal bir karar alır.

ZORLU BİR SÜREÇ BAŞLIYOR

Sorunla yüzleşen Sanem, ekibin de yardımıyla ajansı tekrar açar fakat her ikisi de ne kadar zorlu bir sürece girdiklerinin farkında değillerdir.

CAN NE YAPACAK?

Can'la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.