Kimse Bilmez 7. bölüm 2. fragmanı: Senden aldığımız kan örneği bir cesetle eşleşti....

Kimse Bilmez 7. yeni bölümüyle Atv ekranlarında adeta fırtına estirecek. Kısa sürede Salı akşamlarının sahibi olan Kimse Bilmez 7. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kimse Bilmez 7. yeni bölümde Sevda hiç beklemediği yerden gelen bir tehlikeyle karşılaşır ve ölümle burun buruna gelir. İşte Kimse Bilmez 7. yeni bölümde yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2019, 09:52 Güncelleme 22 Temmuz 2019, 10:10
Kimse Bilmez 7. bölüm 2. fragmanı: Senden aldığımız kan örneği bir cesetle eşleşti....

İÇİNDEKİLER

Atv'nin Salı akşamlarının tek sahibi Kimse Bilmez 7. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sevda ve Ali'nin hikayesinde ortaya neler çıkacak? Kurtbey, Pilot'un Ali'ye hamle yapmasını engellemek için dehşet verici bir plan yapacak. İşte Kimse Bilmez 7. yeni bölümden ipuçları!

KİMSE BİLMEZ 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 7. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 7. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sevda'nın Uygar'ın ajansında çalışması, Sevda ve Ali ilişkisini derinden etkiler. Sevda, bir yandan babasının sırrı yüzünden Ali'den uzak durmak isterken, içinde taşıdığı aşk duygusu onu Ali'ye iter. Kurtbey ise, Pilot'un Ali'ye hamle yapmasını engellemek için dehşet verici bir plan yapar. Ali'nin mahallede bulduğu cüzdansa her şeyi değiştirecektir. Ali yıllar sonra kardeşine ilk kez bu kadar yaklaşmıştır. Öte yandan Sevda hiç beklemediği yerden gelen bir tehlikeyle karşılaşır ve ölümle burun buruna gelir.

Ali, kardeşine kavuşabilecek mi? Sevda ve Ali aralarındaki engelleri aşabilecek mi?

KİMSE BİLMEZ 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sevda, babasının Ali'nin oğlunu öldürdüğü gerçeğiyle ne yapacağını bilemez. Sonunda çareyi sürpriz bir karar almakta bulur.

ALİ ÇARESİZ KALIYOR

Ali'yse, Sevda'nın sakladığı şeyin ne olduğunu öğrenememenin çaresizliğini yaşamaktadır.

DUYGU, PİLOT'A İLGİ GÖSTERİYOR

Öte yandan Pilot'un hapse girmesinden kendini sorumlu tutan Duygu, Pilot'a yakın ilgi gösterir.

PİLOT GERÇEKLERİ ÖĞRECEK Mİ?

Pilot'un hapishanede Erniko'nun eski adamından Ali'yle ilgili öğrendiği gerçekler, iki kardeşi geri dönülemeyecek bir yola sokacaktır.

SEVDA İŞİNE ODAKLANIYOR

Sevda'ysa, Uygar'ın çalıştığı ajansı satın aldığından habersiz sadece işine odaklanmıştır. Ali, Sevda'nın ailesine Sinan'ın vurulmasıyla ilgili olmadığını kanıtlamaya çalışırken, Sevda'yı Uygar'ın yanında görünce yıkılır.