Canevim 8. bölüm izle | ATV

ATV ekranlarında pazartesi günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Canevim dizisi yeni bölümüyle nefes kesecek. Yeni bölümde Sezgin ve Elvan, kötü sona engel olmak için onları barıştırmaya çalışırken bunun pek de kolay olmayacağını fark ediyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? Canevim 8. bölüm izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2019, 20:00 Güncelleme 23 Temmuz 2019, 00:20
Canevim 8. bölüm izle | ATV

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Canevim yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. İzleyiciler yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Yeni bölümde Taylan'ın tüm davetliler önünde saldırıya uğraması, üstüne üstlük durumdan çok da rahatsız görünmemesi Feryal için bardağı taşıran son damla oluyor. Canevim 8. bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

CANEVİM 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vakfın davetinde yaşananlardan sonra Ömer'in, Ceylan için aldığı evi satışa çıkarması her şeyin gerçekten bittiğini gösterir.

SEZGİN VE ELVAN NE YAPACAK?

Sezgin ve Elvan, kötü sona engel olmak için onları barıştırmaya çalışırken bunun pek de kolay olmayacağını fark edeceklerdir. Taylan'ın tüm davetliler önünde saldırıya uğraması, üstüne üstlük durumdan çok da rahatsız görünmemesi Feryal için bardağı taşıran son damla olur.

ÖMER VE CEYLAN ARASINDAKİ GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK MI?

Ceylan'dan sonsuza kadar kurtulmak isteyen Feryal, bir yandan Taylan'ı korumak bir yandan da Ömer ve Ceylan arasındaki gerçekleri ortaya çıkarmak zorundadır.

TAYLAN GERÇEKLERİ FARK EDİYOR

Taylan ise Simla'yı da içine çektiği oyunla, Ceylan'a yaklaşmasının daha kolay olacağını fark etmiştir. Atölyede işe başlayan Elvan'ın uzun süredir kapalı olan telefonuna ihtiyaç duyması, geçmişi ve ailesiyle ilgili korkularını gün yüzüne çıkarır.

MÜJGAN YENER'LE BULUŞUYOR

Müjgan ise davette tanıştığı Yener'le buluşurken, yanlış anlaşılmalara engel olamaz.