La Casa De Papel 3. sezon bölümleri nereden izlenir? Merakla beklenen dizi geri döndü!

Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan La Casa De Papel 3. sezonuyla nefes kesecek. Bir süredir diziyi heyecanla bekleyen izleyiciler La Casa De Papel hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Merak edilen soruların başında ise La Casa De Papel 3. sezon bölümleri nereden izlenir? İşte diziye dair detaylar...

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2019, 22:12 Güncelleme 22 Temmuz 2019, 00:01
La Casa De Papel 3. sezon bölümleri nereden izlenir? Merakla beklenen dizi geri döndü!

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği La Casa De Papel dizisinin yeni sezonu için heyecan sona erdi. Uzun zamandır izleyicileri tarafından beklenen La Casa De Papel'in yeni sezonu 19 Temmuz tarihinde yayınlandı. Şimdi dizinin Türkiye'deki izleyicileri La Casa De Papel 3. sezon bölümleri nereden izlenir sorusuna yanıt arıyor.

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON 1. BÖLÜM NE ZAMAN?

La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm tarihi açıklandı. La Casa De Papel 3. yeni sezon 19 Temmuz 2019 Cuma günü izleyici karşısına çıktı.

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON NEREDEN İZLENİR?

La Casa De Papel dizisinin yayın hakları Netflix'te bulunuyor. Dizinin yeni sezonunu izleyebilmeniz için Netflix'e üye olmanız gerekmektedir.

LA CASA DE PAPEL NETFLİX SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ İSİMLER KATILDI

La Casa De Papel'de yeni sezonda Hovik Keuchkerian 'Bogota', Najwa Nimri 'Alicia', Fernando Cayo 'Tamayo' ve 'The Engineer' olarak yeni üyeler katılıyor.

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterler Úrsula Corberó 'Tokio', Álvaro Morte 'The Professor', Jaime Lorente 'Denver', Miguel Herrán 'Rio', Darko Peric 'Helsinki', Alba Flores 'Nairobi', Esther Acebo 'Estocolmo', Itziar Ituño 'Raquel Murillo', Enrique Arce 'Arturo' Kiti Mánver 'Mariví', Juan Fernández 'Coronel Prieto' & Mario de la Rosa 'Suarez' ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, yeni sezonda ekranlara dönüyorlar.

LA CASA DE PAPEL KONUSU

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.