Behzat Ç yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte yeni sezon başlama tarihi...

Blu TV'de izleyici karşısına çıkacak olan Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu için geri sayım devam ediyor. Bir dönemin sevilen dizilerinden olan Behzat Ç.'nin yeni sezonuyla ilgili detaylar merak ediliyor. Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlıyor sorusuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. İşte Behzat Ç. dizisinin yeni sezon başlama tarihi...

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2019, 01:59 Güncelleme 22 Temmuz 2019, 01:59
Behzat Ç yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte yeni sezon başlama tarihi...

İÇİNDEKİLER

Bir dönemin çok izlenen dizileri arasında yer alan Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu için heyecan başladı. Blu TV'de izleyici karşısına çıkacak diziyle ilgili detaylar merak ediliyor. Merakla araştırılan soruların başında "Behzat Ç yeni sezon ne zaman başlıyor?" sorusu yer alıyor. İşte diziye dair merak edilenler...

BEHZAT Ç. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Behzat Ç dizisinin yeni sezon tarihi 25 Temmuz olarak açıklandı. Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in üstlendiği Behzat Ç. dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizide eski kadrodan Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren yeniden ekibe dahil oluyor. İşler'in yeniden dizinin unutulmaz kötü karakteri Ercüment Çözer'e hayat vereceği yapımda; İnanç Konukçu, Hayalet; Berkan Şal ise Akbaba rolüyle Behzat Amir'i yine yalnız bırakmayacak. Dizinin yeni bölümleri bir internet platformunda izleyicisiyle buluşacak.

BEHZAT Ç. DİZİSİ HAKKINDA

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Emrah Serbes'in aynı isimli romanından esinlenerek hazırlanmış Türk polisiye televizyon dizisidir. Adam Film yapımcılığında ilk bölümü 19 Eylül 2010 Pazar günü Star TV'de yayımlanmıştır. Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'dur.