La Casa De Papel 3. sezon yayınlandı! La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm izle: Berlin öldü mü?

La Casa De Papel dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş bugün sona erdi. Netflix platformunda izleyici karşısına çıkan La Casa De Papel'in 3. yeni sezonu yayınlandı. Dizinin takipçileri Berlin karakterinin ölüp ölmediğini merak ediyor. Peki, La Casa De Papel 3. sezon nasıl izlenir? La Casa De Papel'de Berlin karakteri öldü mü?

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2019, 12:23 Güncelleme 19 Temmuz 2019, 12:23
La Casa De Papel 3. sezon yayınlandı! La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm izle: Berlin öldü mü?

İÇİNDEKİLER

La Casa De Papel 3. sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Uzun zamandır heyecanla beklenen La Casa De Papel'in yeni sezonu 19 Temmuz itibarıyla ekranlarda yer alacak. İkinci sezonun finalinde ekip darphaneyi soymuş bu parayla ne yapacakları merak ediliyordu. Öte yandan 2018 Ekim ayında Netflix'in paylaşığı görüntülerde, Berlin karakterinin yer alması izleyicide merak uyandırmıştı. Peki, Berlin öldü mü? La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm nasıl izlenir? İşte detaylar...

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON 1. BÖLÜM NASIL İZLENİR?

La Casa De Papel dizisi 3. sezonuyla Netflix'te yayınlandı. La Casa De Papel'in 3. sezonunu izlemek isteyenlerin Netflix'e üye olmaları gerekiyor. Sınırsız dizi ve film seçenekleri sunan Netflix, henüz üyelik almayanlara bir ay ücretsiz izleme imkanı sağlıyor.

LA CASA DE PAPEL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

La Casa de Papel'in 2. sezon finalinde ekip Darphane'yi soymuş aldıkları paralar ile oradan kaçmışlardı. Ekip uluslararası sulara giriyor ve kaçmayı başarıyor. Ama en zor bölüm şimdi başlıyor. Paraların keyfini sürmeye başlayan ekip yeniden bir araya gelecek. Rio polislerin eline düşüyor. Ekip Rio'yu kurtarmak için toplanacak.

EKİBE YENİ İSİMLER KATILDı

La Casa De Papel'de yeni sezonda Hovik Keuchkerian 'Bogota', Najwa Nimri 'Alicia', Fernando Cayo 'Tamayo' ve 'The Engineer' olarak yeni üyeler katılıyor.

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterler Úrsula Corberó 'Tokio', Álvaro Morte 'The Professor', Jaime Lorente 'Denver', Miguel Herrán 'Rio', Darko Peric 'Helsinki', Alba Flores 'Nairobi', Esther Acebo 'Estocolmo', Itziar Ituño 'Raquel Murillo', Enrique Arce 'Arturo' Kiti Mánver 'Mariví', Juan Fernández 'Coronel Prieto' & Mario de la Rosa 'Suarez' ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, yeni sezonda ekranlara dönüyorlar.

LA CASA DE PAPEL KONUSU

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.