Benim Tatlı Yalanım 7. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Nejat ve Suna'ya tatilde sürpriz!

Perşembe akşamları saat 20.00'de Star TV ekranlarında izlenen Benim Tatlı Yalanım yeni bölümüyle dikkat çekti. Yeni bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler merakla Benim Tatlı Yalanım 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte diziye dair detaylar...

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2019, 23:49 Güncelleme 19 Temmuz 2019, 00:20
Benim Tatlı Yalanım 7. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Nejat ve Suna’ya tatilde sürpriz!

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Benim Tatlı Yalanım yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Kayra'nın takviminde annesiyle geçireceği günler hızla azalırken, Nejat bir sürpriz yapmaya karar veriyor. İzleyiciler şimdi heyecanla Benim Tatlı Yalanım 7. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Ancak yeni bölümden ilk sahne geldi.

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kayra'nın takviminde annesiyle geçireceği günler hızla azalırken, Nejat bir sürpriz yapmaya karar verir.

KAYRA'NIN SEVİNCİ

Kayra, anne ve babasıyla ilk tatilline çıkacaktır. Çok heyecanlı başlayan tatilleri Nejat'ın peşini bırakmayan iş telefonları yüzünden sık sık bölününce, Suna olaya el koyar.

İSTANBUL'DAN UZAKLAŞIYORLAR

Tatilde oldukları süre boyunca her ikisi de telefonlarını kapatır ve İstanbul'da olanlardan uzaklaşırlar. Bu sırada Nejat'ın yılın iş insanı olarak kapağında olacağı dergi basılmak üzeredir ve kapakta Suna da vardır.