Kimse Bilmez 6. yeni bölüm: Sevda'nın sürpriz kararı! Kimse Bilmez yeni bölümde neler olacak?

Kimse Bilmez 6. yeni bölümüyle Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kısa sürede Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kimse Bilmez 6. yeni bölümde neler olacak? Sevda, babasının Ali’nin oğlunu öldürdüğü gerçeğiyle karşı karşıya kalınca ne yapmaya karar verecek? İşte Kimse Bilmez 6. yeni bölümden ipuçları!

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2019, 14:15 Güncelleme 15 Temmuz 2019, 14:15
Kimse Bilmez 6. yeni bölüm: Sevda’nın sürpriz kararı! Kimse Bilmez yeni bölümde neler olacak?

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarının Salı akşamları zirveyi kaptırmayan dizisi Kimse Bilmez 6. yeni bölümde neler olacak? Sevda öğrendiği gerçekler karşısında ne yapmaya karar verecek? İşte Kimse Bilmez 6. yeni bölümden ipuçları!

KİMSE BİLMEZ 6. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 6. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 6. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sevda, babasının Ali'nin oğlunu öldürdüğü gerçeğiyle ne yapacağını bilemez. Sonunda çareyi sürpriz bir karar almakta bulur. Ali'yse, Sevda'nın sakladığı şeyin ne olduğunu öğrenememenin çaresizliğini yaşamaktadır. Öte yandan Pilot'un hapse girmesinden kendini sorumlu tutan Duygu, Pilot'a yakın ilgi gösterir. Pilot'un hapishanede Erniko'nun eski adamından Ali'yle ilgili öğrendiği gerçekler, iki kardeşi geri dönülemeyecek bir yola sokacaktır. Sevda'ysa, Uygar'ın çalıştığı ajansı satın aldığından habersiz sadece işine odaklanmıştır. Ali, Sevda'nın ailesine Sinan'ın vurulmasıyla ilgili olmadığını kanıtlamaya çalışırken, Sevda'yı Uygar'ın yanında görünce yıkılır.

KİMSE BİLMEZ 5. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sevda, babasının Ali'nin oğlunu öldürdüğünü öğrenince dünyası başına yıkılır. Bir tarafta aşık olduğu adam, diğer tarafta babası vardır.

SEVDA'YI BEKLEYEN TEHLİKE NE?

Sevda babasıyla yüzleşince, Sevda'nın gerçekleri Ali'ye anlatma ihtimali Köksal ve Hayriye'yi dehşete düşürür. Sevda çareyi herkesten kaçmakta bulur. Ancak onu bekleyen tehlikeden habersizdir.

PİLOT, DUYGU'YA YAKIN OLMAYA ÇALIŞIYOR

Öte yandan Duygu'ya olan ilgisi günden güne artan Pilot, Duygu'ya daha yakın olabilmek için mahallede bir iş yeri açmak ister. Bu sırada başına hiç umulmadık bir şey gelir.

SEVDA, ALİ'YE GERÇEKLERİ ANLATACAK MI?

Pilot'un, Duygu için yaptıkları Duygu'nun Pilot'a olan hislerini değiştirecek midir? Ali, yaşanan tüm olaylardan Uygar'ı sorumlu tutar ve her şeye son vermek için bir karar alır. Uygar için artık her şeyin sonu mudur? Ali'siz yaşayamayacağını düşünen Sevda'ysa, tüm gemileri yakıp Ali'ye gerçekleri anlatmaya karar verir.