Canevim oyuncu kadrosunda iki yeni isim! Simla ve Yener rollerini hangi oyuncular canlandıracak?

Atv'nin Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizisi Canevim 7. bölümüyle izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Canevim dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı. Dizinin 15 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanacak 7. bölümünde Simla karakterini Esin Alpogan Mertsöz, Yener’i ise Yusuf Baymaz canlandıracak.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2019, 14:09 Güncelleme 12 Temmuz 2019, 14:26
Canevim oyuncu kadrosunda iki yeni isim! Simla ve Yener rollerini hangi oyuncular canlandıracak?

İÇİNDEKİLER

Canevim oyuncu kadrosunda iki yeni isim! Atv'nin 15 Temmuz Pazartesi akşamı 7. bölümüyle ekranlara gelecek olan sevilen dizisi Canevim'de Simla ve Yener karakterlerini kimin canlandıracağı merak konusu oldu. İşte merak edilen iki isim; Canevim 7. bölümde 7. bölümünde Simla karakterini Esin Alpogan Mertsöz, Yener'i ise Yusuf Baymaz canlandıracak.

CANEVİM 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

CANEVİM 7. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

Feryal Tanbay'ın gözde gelin adayı, başarılı, kültürlü, yurtdışında ünlü bir modacı olan Simla, eski sevgilisi Taylan'la yeniden biraraya gelmek için mücadele verecek.

Zengin bir ailenin, genç ve başarılı veliahtı olarak hayatımıza giren Yener ise gizemli halleriyle, Haksever ailesinin küçük kızı Müjgan'ın kalbini çalacak. Gizemli ve sempatik Yener'le, deli fişek Müjgan'ın arkadaşlığı ilerledikçe sürprizler de birbiri ardına gelecek.

Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla tüm aileleri ekran başında buluşturan Canevim, duygusal ve heyecanlı sahneleriyle 7. Bölümde de yine gönüllerde taht kuracak.

CANEVİM 6. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ceylan'ın ablasının yardımıyla Kristina'dan gerçeği öğrenme çabası Taylan'ın tüm planlarını tehlikeye atmıştır.

KRİSTİNA HAREKETE GEÇİYOR

Yaşananlar yüzünden çok gerilen Kristina bu oyuna daha fazla devam edemeyeceğini hisseder ve harekete geçer. Onun bu kararı Taylan'ı oldukça zor durumda bırakır.

ÖMER, TAYLAN'LA KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Fikret'in izini süren Ömer ise Taylan'la karşı karşıya gelir. Taylan'dan öğrendikleri, Ömer'in, Ceylan'la ilişkisinde yeni bir gerilime neden olacaktır.

CANEVİM 6. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA

TAYLAN'DAN YATIRIM KARARI

Ceylan'a yakın olmak için uğraşan Taylan, mahalleye bir yatırım yapmaya karar verir. Bu durumdan hoşlanmayan Feryal ise oğlunu engellemek için elinden geleni yapacaktır.

SEZGİN NE YAPACAK?

Kardeşinin yaşadıkları yüzünden Elvan'ın ailesine dair kötü hatıraları tekrar gün yüzüne çıkarken, Sezgin gün geçtikçe Elvan'a daha fazla bağlanmaktadır.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler'in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in paylaştığı Canevim'de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.