Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlıyor?

Bir dönem ekranlara damga vuran Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Blu TV'de izleyici karşısına çıkacak dizinin yeni sezonuyla ilgili bir fragman daha yayınlandı. Şimdi izleyiciler merakla Behzat Ç. yeni sezon ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor. İşte diziye dair detaylar...

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2019, 21:01 Güncelleme 13 Temmuz 2019, 02:39
Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER

Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Blu TV'de izleyici karşısına çıkacak olan diziyle ilgili son gelişmeleri duyan izleyiciler merakla yeni sezonu bekliyor. Peki, Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlıyor? İzleyicilerin merakla araştırdığı o soru yanıt buldu. İşte cevabı...

BEHZAT Ç. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Behzat Ç dizisinin yeni sezonundan bir fragman daha geldi. Fragmanda yeni sezon tarihi 25 Temmuz olarak açıklandı.

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in üstlendiği "Behzat Ç.", oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder ve Ege Aydan gibi isimlere yer vermeye devam edecek.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizide eski kadrodan Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren yeniden ekibe dahil oluyor. İşler'in yeniden dizinin unutulmaz kötü karakteri Ercüment Çözer'e hayat vereceği yapımda; İnanç Konukçu, Hayalet; Berkan Şal ise Akbaba rolüyle Behzat Amir'i yine yalnız bırakmayacak. Dizinin yeni bölümleri bir internet platformunda izleyicisiyle buluşacak.

BEHZAT Ç. DİZİSİ HAKKINDA

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Emrah Serbes'in aynı isimli romanından esinlenerek hazırlanmış Türk polisiye televizyon dizisidir. Adam Film yapımcılığında ilk bölümü 19 Eylül 2010 Pazar günü Star TV'de yayımlanmıştır. Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'dur.