Müge Anlı ile Güven Bana yarışmasına nasıl başvurulur? Başvuru nasıl yapılır? İşte başvuru formu

Perşembe akşamlarının kısa sürede sevilen yarışma programı Müge Anlı ile Güven Bana izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Programı izleyen izleyiciler Müge Anlı ile Güven Bana yarışmasına nasıl başvurulur sorusuna yanıt arıyor. Peki, Müge Anlı ile Güven Bana başvurusu nasıl yapılır? İşte Müge Anlı ile Güven Bana başvuru formu...

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2019, 23:26 Güncelleme 12 Temmuz 2019, 01:01
Müge Anlı ile Güven Bana yarışmasına nasıl başvurulur? Başvuru nasıl yapılır? İşte başvuru formu

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'nın Güven Bana Yarışması izleyiciler tarafından kısa sürede sevilen programlardan birisi oldu. Yarışmaya katılmak isteyen izleyiciler Müge Anlı ile Güven Bana yarışmasına nasıl başvurulduğunu araştırıyor. İşte Güven Bana başvurularıyla ilgili merak edilenler...

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

ATV ekranlarına yeni programı Güven Bana yarışmasının başvurularının nasıl yapıldığı merak ediliyor. Güven Bana yarışmasına katılmak için başvuru formunu eksiksiz doldurup göndermeniz gerekmektedir. Başvuru formunda kişisel bilgileriniz, iletişim ve adres bilgileriniz istenecek. Ayrıca hobileriniz de sorulacak. Sevdiğiniz film, kitap, programlar, yabancı diller, yurt dışı gezileriniz sorulacak. Formu eksiksiz doldurmanız gerekiyor. Ayrıca yanlış ve yalan bilgiler yazarsanız yarışmaya katılamazsınız. Lütfen formu doldururken dikkat ediniz.

GÜVEN BANA BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

GÜVEN BANA YARIŞMA FORMATI NEDİR?

Yarışmaya katılan 2 yarışmacı 1.000.000 TL'lik ödülü paylaşıyorlar. Ancak bu büyük ödülü sadece bir yarışmacı da alabiliyor. Yarışmada sorular soruluyor. Bu sorular doğru cevaplandırıldıkça ödül giderek artıyor.

Yarışmanın bazı anlarında isteyen yarışmacı butona basıp yarışmadan ayrılarak bütün parasını alacak. İşte bu yüzden güven çok önemli. Ancak butona basan kişi ödülü düşük bir şekilde alacak. Bu yüzden de butona basma işi pek cazip gelmiyor. Bundan dolayı gerilim artıyor. Yarışmacılar ya birbirine güvenip karşılıklı para kazanacaklar ya da ikisi de kaybedecek.

Bu yarışmada kazanmak için bilmek yeterli değil, güvenmek ve güven vermek de gerekiyor.

Daha önce hiç tanışmamış iki yarışmacı stüdyoda 1 Milyon TL ödül için yarışıyor. Stüdyoya aileleriyle gelen yarışmacıların tek sınavı bilgi düzeyleri değil, güven düzeyleriyle de ilgili çünkü beraber verdikleri cevaplarla ortadaki para ödülü büyüyor.

Yarışmanın ilk dakikalarında yarışmacılar birbirlerine "Güven Bana" dediler ve bağlılıklarını dile getirdiler. Peki ya sonra? Para mı kazanacak, yoksa güven mi? Hırslara ne kadar gem vurulacak?

Kazanmak için güvenmeye güvendiğiniz için kaybetmeye hazır mısınız?