Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Yeni sezonla ilgili detaylar belli oluyor!

Çarşamba akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Diriliş Osman ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Burak Özçivit'in Osman Gazi rolünü canlandırdığı diziyle ilgili izleyiciler Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor.

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2019, 01:07 Güncelleme 11 Temmuz 2019, 01:14
Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Yeni sezonla ilgili detaylar belli oluyor!

İÇİNDEKİLER

Ekranların sevilen tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul yıllardır reyting rekorları kırıyor. Dizi bu sezon Diriliş Osman olarak yayınlanmaya devam edecek. Yeni sezon öncesi Diriliş Osman ile ilgili detaylar yavaş yavaş belli oluyor. Şimdi izleyiciler Diriliş Osman ne zaman, hangi kanalda başlayacak sorusuna yanıt arıyor.

DİRİLİŞ OSMAN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Diriliş Osman dizisi için geri sayım başladı. Yapımcı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacağını belirtti. Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diriliş serimiz 'Diriliş Osman' olarak ATV'de izleyicisiyle buluşacak. Yeni sezonumuzun ve yeni kanalımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman dizisinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Dizinin başlama tarihi açıkladığında haberimizin içinde yer alacak.

DİRİLİŞ OSMAN YER ALACAK KARAKTERLER

Osman Gazi

Rabia Bala Hatun (Osman Gazi'nin eşi Rabia Bala Hatun'u canlandıracak kişi en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Ancak henüz netlik kazanmadı)

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları;

Orhan, Alâeddin Paşa, Melik Arslan Bey

Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey

"HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Burak Özçivit de sosyal medya hesabında "Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun" yorumunu yapmıştı.