Erkenci Kuş 48. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Can Divit ölecek mi?

Star TV ekranlarında her hafta salı günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Erkenci Kuş'un yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde Can'la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılılıyor. İzleyiciler şimdi merakla Erkenci Kuş 48. bölüm fragmanının yayınlanmasını bekliyor.

Giriş Tarihi 09 Temmuz 2019, 22:28 Güncelleme 10 Temmuz 2019, 00:38
Erkenci Kuş 48. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Can Divit ölecek mi?

İÇİNDEKİLER

Salı akşamları izleyici karşısına çıkan Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. İzleyiciler yeni bölümün ardından Erkenci Kuş 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak 48. bölümden ön izleme geldi.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can'la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.

CAN ÖLECEK Mİ?

Can Divit karakterini canlandıran Can Yaman'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı önümüzdeki hafta belli olacak.

CAN'DAN BÜYÜK FEDAKARLIK

Sorunun ortadan kalkmasıyla çok sevinen Sanem, Can'la beraber yeni tanıtım projesi için çalışırken, Can'ın kendisi için ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır. Artık problem çözme sırası Sanem'dedir.

SANEM VE CAN NE YAPACAK?

Sanem, Can'a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can ise bu hediyeyi tek şartla kabul eder ve Sanem'e bir teklifte bulunur. Sanem'in teklifi kabul etmesiyle çok mutlu olan ikiliyi, hayatlarını değiştirecek, herkesi şoke eden bir olay beklemektedir.