Kimse Bilmez 5. yeni bölüm fragmanı: Bir katilin kızıyım ben! Kimse Bilmez yeni bölümde neler olacak?

Atv'nin başarılı yapımlarından Kimse Bilmez 5. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yaz aylarında Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kimse Bilmez yeni bölümde Uygar için her şeyin sonu mu olacak? Merakla beklenen yeni bölümde Ali'siz yaşayamayacağını düşünen Sevda , tüm gerçekleri Ali'ye anlatmaya kararlıdır. İşte Kimse Bilmez 5. yeni bölüm 2. fragmanı ve bölüm ipuçları...

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2019, 10:23 Güncelleme 08 Temmuz 2019, 10:35
Kimse Bilmez 5. yeni bölüm fragmanı: Bir katilin kızıyım ben! Kimse Bilmez yeni bölümde neler olacak?

İÇİNDEKİLER

Kimse Bilmez 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Atv'nn başarılı yapımlarından Kimse Bilmez, kısa sürede hem zirvenin sahibi hem de Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Peki, Kimse Bilmez 5. yeni bölümde neler olacak?

KİMSE BİLMEZ 5. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 5. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 5. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sevda, babasının Ali'nin oğlunu öldürdüğünü öğrenince dünyası başına yıkılır. Bir tarafta aşık olduğu adam, diğer tarafta babası vardır. Sevda babasıyla yüzleşince, Sevda'nın gerçekleri Ali'ye anlatma ihtimali Köksal ve Hayriye'yi dehşete düşürür. Sevda çareyi herkesten kaçmakta bulur. Ancak onu bekleyen tehlikeden habersizdir. Öte yandan Duygu'ya olan ilgisi günden güne artan Pilot, Duygu'ya daha yakın olabilmek için mahallede bir iş yeri açmak ister. Bu sırada başına hiç umulmadık bir şey gelir. Pilot'un, Duygu için yaptıkları Duygu'nun Pilot'a olan hislerini değiştirecek midir? Ali, yaşanan tüm olaylardan Uygar'ı sorumlu tutar ve her şeye son vermek için bir karar alır. Uygar için artık her şeyin sonu mudur? Ali'siz yaşayamayacağını düşünen Sevda'ysa, tüm gemileri yakıp Ali'ye gerçekleri anlatmaya karar verir.

KİMSE BİLMEZ 4. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

ALİ MASUMİYETİNİ SEVDA'YA KANITLADI!

Kurtbey'in yardımıyla nezaretten çıkan Ali, kendisine kumpas kuranların peşine düştü ve Sinan'ı vuran Kepçe'yi yakaladı. Böylece Sevda'ya masumiyetini kanıtladı. Ancak kumpasın arkasında Uygar'ın olduğunu çözemedi. Ali, kendisine tuzak kuranın Uygar ve Amca olduğunu anlayabilecek mi?

KARDEŞLER YİNE KARŞI KARŞIYA GELDİ!

Pilot'un mahalleye gönderdiği Sinan'ın vurulması Ali ve Pilot kardeşleri yine karşı karşıya getirdi. Pilot ve Ali kıyasıya kavga etti. Ali aradığı kardeşinin Pilot olduğunu ne zaman anlayacak?

SEVDA BÜYÜK SIRRI ÖĞRENDİ!

Sevda babası ve annesinin konuşmasına kulak misafiri olunca babasının büyük sırrını öğrendi. Köksal'ın, Ali'nin oğlunu öldüren adam olduğunu öğrenen Sevda ne yapacak? Ali'ye olan hisleri bu gerçekten nasıl etkilenecek? Ali'ye gerçekleri söyleyebilecek mi?

KİMSE BİLMEZ 4. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA