La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm ne zaman? İşte La Casa De Papel yeni sezon 1. bölüm tarihi...

Netflix dizisi La Casa De Papel’in yeni sezon yayın tarihi izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. La Casa de Papel fragmanında Berlin karakterinin gösterilmesi büyük heyecan yaratmıştı. İzleyiciler tarafından merakla beklenen La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm tarihi açıklandı.

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2019, 22:26 Güncelleme 05 Temmuz 2019, 22:26
La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm ne zaman? İşte La Casa De Papel yeni sezon 1. bölüm tarihi...

İÇİNDEKİLER

Dünya çapında milyonlarca izleyicisi bulunan La Casa de Papel'in yeni sezonu için geri sayım başladı. Dizinin izleyicileri bir süredir La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt arıyordu. La Casa De Papel dizisinin 3.yeni sezon yayın tarihi belli oldu. İşte La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm tarihi...

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

La Casa De Papel 3. sezonun tarihi belli oldu. La Casa De Papel 3. yeni sezon 19 Temmuz 2019 Cuma günü yayınlanacak.

LA CASA DE PAPEL KONUSU

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.