Hercai 2. sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezon için heyecan sürüyor!

ATV ekranlarında kısa sürede gönüllere taht kuran Hercai dizisi 31 Mayıs tarihinde yayınlanan sezon finali bölümüyle ekranlara kısa süreliğine veda etmişti. Dizinin ilk sezon bölümleri her cuma ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başladı. İzleyiciler bu nedenle şimdi Hercai 2. sezon ne zaman başlıyor sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2019, 19:13 Güncelleme 06 Temmuz 2019, 01:57
Hercai 2. sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezon için heyecan sürüyor!

İÇİNDEKİLER

Cuma akşamları ATV ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Hercai'nin yeni sezonu izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Cuma günü reyting sonuçlarını alt üst dizinin yeni sezonunun başlama tarihi merak konusu oldu. Peki, Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak?

HERCAİ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Hercai dizisinin yeni sezonunun eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor. Yayıncı kuruluş tarafından yeni sezon ile ilgili açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.

HERCAİ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan'dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey'in müdahalesiyle karşılaşır.

Sonunda Reyyan'ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran'la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat'ın, Gönül'ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir.

Diğer yandan Azat'la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.

DÜNYA HERCAİ'Yİ KONUŞTU

Hercai'nin 12. Bölüm etiketi #silbaştan, Twitter Türkiye listesinde 1. sıraya, Dünya listesinde ise 3. sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.