Kimse Bilmez 4. yeni bölüm fragmanı: Oğluna karşı oğlumu istedi! Kimse Bilmez 3. son bölüm full tek parça izle!

Kimse Bilmez 3. son bölümüyle yine zirveyi bırakmadı. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Atv'nin yeni dizisi Kimse Bilmez 3. bölümüyle kişiler’de %6,27 izlenme oranı ve %19,73 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Kimse Bilmez 3. bölümde Ali, kardeşini bulma umuduyla gittiği yerde ölümle burun buruna geldi. Tuğrul Baba’nın nasihati sayesinde hayatını kurtardı ama Sinan’ı vuran kişi olarak suçlu pozisyonuna düştü. Peki, Kimse Bilmez 4. yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 26 Haziran 2019, 11:34 Güncelleme 26 Haziran 2019, 11:57
Kimse Bilmez 4. yeni bölüm fragmanı: Oğluna karşı oğlumu istedi! Kimse Bilmez 3. son bölüm full tek parça izle!

İÇİNDEKİLER

Kimse Bilmez, 3.bölümü ile Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Kimse Bilmez'in yeni bölümü tüm kişiler'de %6,27 izlenme oranı ve %19,73 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler de yer alıyor. Peki Kimse Bilmez 3. son bölümde neler oldu ve 4. yeni bölümde neler yaşanacak?

KİMSE BİLMEZ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 3. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA

KİMSE BİLMEZ 3. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Ali, Sevda'nın Uygar'a olan borcunu kapatıp, onu bir daha Sevda'yı rahatsız etmemesi yönünde uyardı. Uygar, Sevda'dan asla vazgeçmeyeceğini, Sevda'nın kardeşini öldürmeyi göze alarak göstermiş oldu. Ali, Uygar'ın oyununa düşmedi ama Sevda'nın gözünde Sinan'ı vuran kişi olarak kaldı. Ali, kumpası kuranın Uygar olduğunu anlayabilecek mi?

SEVDA'NIN HAYALLERİ ALİ'YE OLAN İLGİSİNİ ENGELLEMEDİ!

Sevda, Ali'ye olan ilgisi sürekli artarken hayallerinin de peşinden koşmaya devam etti. Ajansta ilk çekimlerini yaptı, güzel günlerinin başlangıcı olacağını düşündüğü ilk sözleşmesini imzaladı. Sevda'nın hayalleri Ali ve Sevda ilişkisini nasıl etkileyecek?

ALİ, KARDEŞİNİ ARARKEN ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ!

Ali, kardeşini bulma umuduyla gittiği yerde ölümle burun buruna geldi. Tuğrul Baba'nın nasihati sayesinde hayatını kurtardı ama Sinan'ı vuran kişi olarak suçlu pozisyonuna düştü.

"Sinan yaşayacak mı? Ali hapse mi düşecek? Sevda kardeşini vurduğunu düşündüğü Ali'yle ilgili nasıl bir karar alacak?" gibi sorular önümüzdeki hafta yanıt bulacak.