Gelinim Mutfakta'da Ezgi ve Reyhan neden yok? Ezgi ve Reyhan neden ayrıldı?

Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mutfakta haftaiçi her gün izleyici karşısına çıkıyor. Bu haftaki bölümlerde Ezgi ve Reyhan'ın olmaması izleyicilerin dikkatini çekti. İzleyiciler merakla Gelinim Mutfakta'da Ezgi ve Reyhan neden yok sorusuna yanıt arıyor. İşte programa dair detaylar...

Giriş Tarihi 25 Haziran 2019, 19:10 Güncelleme 25 Haziran 2019, 19:22
Gelinim Mutfakta’da Ezgi ve Reyhan neden yok? Ezgi ve Reyhan neden ayrıldı?

İÇİNDEKİLER

Haftaiçi her gün saat 12.15'te Kanal D ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki bölümlerinde Reyhan ve Ezgi'nin olmaması dikkat çekti. Bu nedenle programın izleyicileri büyük bir merakla Gelinim Mutfakta'da Ezgi ve Reyhan neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte izleyicilerin yanıt aradığı o sorunun cevabı...

GELİNİM MUTFAKTA'DA EZGİ VE REYHAN NEDEN YOK?

Gelinim Mutfakta'da Reyhan ve Ezgi ayrılığının ardından izleyiciler durumu merak etmeye başladı. Ezgi durumu "Talihsiz bir olay yaşadık. Oğlum havale geçirdi. İlk nöbetini evde kucağımda geçirdi. Benim için çok zordu. İkincisini müdahale edildikten beş saat sonra hastanede geçirdi. Çok şükür kalıcı bir hasar oluşmadı. O panikle erken müdahalede bulundum, bilmeyerek. Allah'ıma çok şükürler olsun. Şu an iyi gibiyiz, iyi olmaya çalışıyoruz. Sürekli gözetim altında tutuyoruz. Dikkat ediyoruz; yeniden, ateşi çıkmasın tekrardan bir nöbet yaşamayalım diye. İlaçlar kullanıyoruz.

Çok yoruldu, çok hırpalandı, çok fazla ilaç ve iğne yedi. Ben çok korktum; o, çok korktu. Psikolojik olarak ikimiz de iyi değiliz. Dualarınızı bizden eksik etmeyin! Allah korudu, daha kötü bir şey yaşayabilirdik. Yaşadığım korku gerçekten bana yetti!" diye sevenleri ile paylaştı.

Fatih Ürek ve diğer yarışmacılar da Ezgi ile Reyhan Hanıma üzüntülerini dile getirdiler ve acil şifalar dilediler.

YENİ YARIŞMACILAR PROGRAMA KATILDI

Gelinim Mutfakta programında Reyhan Hanım ve Ezgi'nin yerine yeni iki isim katıldı. Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacıları Zeynep Bütün ve gelini Hülya Bütün, Çiğdem Akçam ve gelini Elif Akçam oldu.