Benim Tatlı Yalanım 3. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Nejat'ın teklifi karşısında Suna şok oluyor!

Perşembe akşamlarının yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde Aylin’in geri döndüğü haberi doğum gününe bomba gibi düşüyor. Şimdi izleyiciler merakla Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm fragmanını beklemeye başladı.

Giriş Tarihi 20 Haziran 2019, 22:52 Güncelleme 21 Haziran 2019, 00:05
Benim Tatlı Yalanım 3. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Nejat’ın teklifi karşısında Suna şok oluyor!

İÇİNDEKİLER

Benim Tatlı Yalanım dizisinin ikinci bölümünde heyecan doruktaydı. Star TV ekranlarında bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Benim Tatlı Yalanım dizisi ikinci bölümüyle de dikkat çekti. Şimdi izleyiciler merakla Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suna, Nejat'ın; "Kayra'nın doğum günü için annesi (Aylin) olur musun?" teklifi karşısında şoke olur. Nejat'ın çaresizliğinin üzerine Kayra'nın heyecanı da binince, Suna, Nejat'ın teklifini kabul eder.

AYLİN GERİ DÖNÜYOR

Aylin'in geri döndüğü haberi doğum gününe bomba gibi düşer. Özellikle Hande, karşısında Aylin'i görmekten hiç hoşnut olmaz ve sorgulamaya başlar.

SUNA'NIN DÜŞÜNCESİ NE?

Doğum günü bittiğinde, Kayra dünyanın en mutlu çocuğudur. Suna, oradan ayrılırken bir daha Nejat ve Kayra'yı görmeyeceğini düşünür.

KAYRA NE YAPACAK?

Ancak Kayra'nın yapacağı bir şey üçünün de kaderini sonsuza dek değiştirmek üzeredir.