Diriliş Ertuğrul'un yerine Diriliş Osman geçecek! İşte Diriliş Osman oyuncuları

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un 150. bölümüyle ekranlara veda etmesinin ardından Diriliş Osman ne zaman başlayacak, Diriliş Osman hangi oyuncular hangi rolde olacak sorularının yanıtı aranmaya başladı.

Giriş Tarihi 20 Haziran 2019, 09:16 Güncelleme 28 Haziran 2019, 12:32
Diriliş Ertuğrul’un yerine Diriliş Osman geçecek! İşte Diriliş Osman oyuncuları

İÇİNDEKİLER

Diriliş Osman'da hangi oyuncular hangi rolde olacak? Ekranların fenomen olan dizisi Diriliş Ertuğrul final bölümü ile ekranlara gelmişti. Yıllarca reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un yerine Diriliş Osman geçecek. Yapımcı Mehmet Bozdağ, uzunca bir süredir yürütülen projede Osman karakterine Burak Özçivit'in hayat vereceğini belirterek ''Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' diye konuştu.

İşte, Diriliş Osman dizisi hakkında merak edilen bazı bilgiler...

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada ''Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum'' dedi. Burak Özçivit de sosyal medya hesabında ''Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun'' yorumunu yapmıştı.

5 SEZON ANLAŞMA YAPTI

Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edilen Burak Özçivit'in bölüm başı alacağı ücret ise sır gibi saklanıyor.

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından flaş açıklama

Yapımcı Mehmet Bozdağ, uzunca bir süredir yürütülen projede Osman karakterine Burak Özçivit'in hayat vereceğini belirterek ''Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' diye konuştu.

Burak Özçivit İmaj Tazeledi

Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi karakterine hayat verecek ünlü oyuncu Özçivit, yeni dizisi için imaj tazeledi. Özçivit'in Mehmet Bozdağ ile anlaşma imzaladığı belirtilirken, ünlü oyuncunun alacağı bölüm başı ücret ise sır gibi saklanıyor.

Dizi Devam Ediyor Ben Kadrodayım Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi karakterine hayat veren Düzyatan, diziden ayrılacağı yönünde atılan iddiaları yalanlamış ve ''Dizi devam ediyor ve ben de kadrodayım.'' diye yanıtlamıştı. Kulis bilgilerinde Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan'ın arasının bozuk olduğu belirtilmiş ve bu iddialar ardında ise ikilinin hiç yan yana görülmediği bilgisi paylaşılmıştı.

Diriliş Osman'da hangi oyuncular hangi rolde olacak?

Rabi Bala Hatun

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları; Orhan, Alaeddin Paşa, Melik Arslan Bey, Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey