Kimse Bilmez 3. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Büyük sırrın kapıları aralanacak mı?

Salı akşamlarının yeni dizisi Kimse Bilmez 2. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Kimse Bilmez'in 3. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İşte diziye dair detaylar...

Giriş Tarihi 18 Haziran 2019, 23:10 Güncelleme 21 Haziran 2019, 19:14
Kimse Bilmez 3. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Büyük sırrın kapıları aralanacak mı?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının yeni dizisi Kimse Bilmez 2. bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. Yeni bölümün ardından izleyiciler Kimse Bilmez 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı ve 3. bölümden ilk sahne yayınlandı.

İşte 3. bölüm fragmanı...

İşte 3. bölümden ilk sahne...

KİMSE BİLMEZ 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali, Sevda'yı Uygar'ın elinden kurtarırken yaralanır. Sevda'yla birlikte Ali'nin yurttan hocası olan Tuğrul Baba'nın evine sığınırlar ancak Pilot ve Uygar peşlerindedir.

UYGAR, ALİ'Yİ BULMAYA ÇALIŞIYOR

Üstelik Uygar, Ali'nin yaralı olduğunu bilmektedir ve bunu fırsata çevirmeye kararlıdır. Uygar, Ali'yi bulmak için Hüdaverdi'yi konuşturmaya karar verir. Ancak hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır.

DUYGU NE YAPACAK?

Pilot'un Duygu'ya aşkı ilerlerken Duygu, Sevda'yı Ali'nin yanından ayırma telaşındadır. Bu amaçla yaptığı hamle Ali'yi büyük bir tehlikeye sürükler. Ali, Pilot ve Uygar'la yeniden karşı karşıya gelip tövbesini bozmanın eşiğine gelir.

BÜYÜK SIRRIN KAPILARI ARALANACAK MI?

Öte yandan, Ali'nin, Sevda'yı evine bırakması kimsenin bilmediği büyük sırrın kapılarını aralayacaktır.