Behzat Ç. dizisi ne zaman başlayacak? Behzat Ç. nerede yayınlanacak, oyuncuları kimler?

Televizyon ekranlarında bir dönem sevilen diziler arasında yer alan Behzat Ç.'nin yeni sezonu için geri sayım başladı. Bu nedenle izleyiciler şimdi "Behzat Ç. dizisi ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Behzat Ç. nerede yayınlanacak? Behzat Ç. yeni sezon oyuncuları kimler? İşte diziye dair detaylar...

Giriş Tarihi 19 Haziran 2019, 01:13 Güncelleme 19 Haziran 2019, 01:18
Behzat Ç. dizisi ne zaman başlayacak? Behzat Ç. nerede yayınlanacak, oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacak Behzat Ç. izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. İzleyiciler şimdi "Behzat Ç. dizisi ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte Behzat Ç.'nin yeni sezon oyuncuları...

BEHZAT Ç YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Behzat Ç. dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Ancak Behzat Ç. dizisinin hangi tarihte başlanacağına dair bir açıklama yapılmadı.

BEHZAT Ç. NEREDE YAYINLANACAK?

Behzat Ç. dizisi yeni sezonuyla Blu TV'de izleyici karşısına çıkacak.

BEHZAT Ç. YENİ SEZON OYUNCULARI

Dizide eski kadrodan Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren yeniden ekibe dahil oluyor. İşler'in yeniden dizinin unutulmaz kötü karakteri Ercüment Çözer'e hayat vereceği yapımda; İnanç Konukçu, Hayalet; Berkan Şal ise Akbaba rolüyle Behzat Amir'i yine yalnız bırakmayacak.

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in üstlendiği "Behzat Ç.", oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder ve Ege Aydan gibi isimlere yer vermeye devam edecek.