Diriliş Osman'a sürpriz transfer... Kadroya katılıyor

Diriliş Ertuğrul sonrasında onun devamı olan Diriliş Osman büyük bir merakla bekleniyor. Diriliş Osman dizisinde oynayacak olan Burak Özçivit Ertuğrul Bey'in oğlu Osman karakteriyle birlikte yeni sezonda izleyicinin beğenisine çıkacak. Bu bağlamda Osman Bey, Anadolu'ya gelen bir Türkmen boyuna mensup olup Söğüt uç (uc) bölgesine yerleşen Ertuğrul Gazi'nin oğludur.

Giriş Tarihi 18 Haziran 2019, 10:00 Güncelleme 26 Haziran 2019, 11:20
Diriliş Osman’a sürpriz transfer... Kadroya katılıyor

İÇİNDEKİLER

TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un final yapmasının ardından yeni sezonda devamı niteliğindeki Diriliş Osman ekranlara gelecek. Osmanlı Devleti'nin ve hânedanlığının kurucusu Osman Bey, Osmanlı kaynaklarına göre Osman Bey, Anadolu'ya gelen bir Türkmen boyuna mensup olup Söğüt uç (uc) bölgesine yerleşen Ertuğrul Gazi'nin oğludur. Yeni dizi Diriliş Osman'da Osman Bey'i Burak Özçivit canlandıracak. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği Diriliş Osman dizisinin kadrosu da güçleniyor.


HAZAL SUBAŞI DA KATILIYOR İDDİASI

TRT ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar Berkes karakterini oynayan Hazal Subaşı'nın Diriliş Osman dizisi oyuncu kadrosunda yer alacağı iddia edildi.

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

Hazal Subaşı 2 Mayıs 1996 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Halkla İlişliler ve Reklamcılık bölümünde eğitim görmekte olan Hazal Subaşı, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler almıştır.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Meriç ile paylaştığı Adını Sen Koy dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve başrol oynamıştır. Daha sonra TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Halka dizisinde yer almıştır.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman 1.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor. Diriliş Osman 1.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

DİRİLİŞ OSMAN'DA KİMLER OLACAK?

Rabi Bala Hatun

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları; Orhan, Alaeddin Paşa, Melik Arslan Bey, Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey